Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prognoza meteo pentru 22 ianuarie. Cum va fi vremea?

Anca Ciota ne aduce cele mai noi informații despre vreme. Iată ce temperaturi se vor înregistra.

Redactia Stirile Kanal D,

Meteo seară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iată cele mai noi informații despre vreme. Ce temperaturi se vor înregistra la noapte și mâine dimineață.

Cum va fi vremea?

„Astăzi vremea a fost deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul a fost  variabil, cu înnorări în regiunile intracarpatice, dar numai în nordul teritoriului, a plouat slab. Maximele s-au încadrat între 7 şi 16 grade. La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile intracarpatice, dar numai în nordul teritoriului, pe arii restrânse, vor fi precipitații slabe, ploi în zonele joase şi mixte în cele montane. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale pe creste şi pe arii restrânse, cu viteze mai mici, în vest, nord-vest şi în sud-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 şi 8 grade.

Izolat se va semnala ceață. Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în toate regiunile, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vest şi nord-vest, însã probabilitatea de ploaie va fi scăzută. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar temporar şi cu viteze mai mici şi în regiunile vestice.
Dimineața, pe areale mici va fi ceață. În Muntenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 14 grade în Călărași, 12 grade în Ploiești.

Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Citește și: Temperaturi ridicate în România la începutul primăverii. Cum va fi vremea în perioada 26 februarie-25 martie?

În Transilvania cerul va fi mai mult înnorat. Se vor înregistra 12 grade în Sibiu și 10 grade la Cluj. În Moldova, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime vor atinge 13 grade în Focșani și 12 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării predomina atmosfera mohorâtă. Mercurul urcă până la 15 grade în Arad, si 16 grade în Timișoara. În Oltenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 12 grade în Târgu Jiu și 14 grade în Drobeta. În Dobrogea va fi o zi plăcută. Termometrele vor indica 8 grade la Sulina și 11 grade Celsius la Constanța. În Capitală, valorile termice au fost în creștere. Am avut cer variabil, iar maxima a atins 13 grade. La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 2...4 grade. Mâine, vremea va fi frumoasă şi se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Temperatura maximă va fi de 17...19 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. La munte, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi, astfel că va deveni deosebit de caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Occidentali şi nordul Carpaţilor Orientali, însă numai cu totul izolat şi trecător va ploua slab. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul va avea intensificări, în special pe creste. Pe văi şi în depresiuni, izolat va fi ceață”, a transmis Anca Ciota.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI