„Bună ziua, dragii mei! Până în această seară la ora 23 avem în vigoare cod galben de instabilitate atmosferică. În Maramureș, vestul Transilvaniei, nordul Crișanei și local în Carpații Occidentali, dar și în vestul Carpaților Meriodinali și nordul Carpaților Orientali vor fi ploi torențiale, descărcări electrice șii, izolat, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor ajunge chiar și la 40 de litri pe metru pătrat.

În restul țării cerul va fi variabil, ploi se vor semnala doar izolat, iar temperaturile maxime vor oscila între 18 și 27 de grade”, a transmis Anca Ciota.

Citește și: Vremea la mare de 1 iunie. Ce temperaturi ne așteaptă pe litoral la început de vară

Vremea pe regiuni

În Munteania vor fi temperaturi de până la 26 de grade, aceste valori fiind înregistrate în Slobozia și Călărași.

În Transilvania se vor înregistra 23 de grade în Alba Iulia și 22 în Târgu Mureș, fiind prezente și ploi cu descărcări electrice extinse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Moldova vremea va fi mohorâtă, cu ploi și tunete. Vor fi 24 de grade în Focșani și Galați.

Citește și: VIDEO Cod galben de ploi! Care sunt zonele afectate?

În partea de vest a României vor fi ploi toernțiale însoțite de descărcări electrice. Temperaturile maxime sunt la Arad și Timișoara, anume 27 de grade.

În Oltenia vor fi ploi cu descărcări electrice, iar temperaturile maxime vor fi la Târgu Jiu și Craiova, 25 și 26 de grade.

În Dobrogea temperaturile maxime sunt: 22 de grade în Mangalia și 25 în Medgidia. În București vremea va fi mai caldă, temperatura maximă va fi de la 26 de grade, iar cea din timpul nopții va fi de 15 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si