Săptămâna a început cu vreme mohorâtă! În Carpaţii Meridionali şi în Carpaţii de Curburã, au predominat ninsorile şi s-a depus strat de zãpadã. La peste 1700 m, rafalele de vant au depãşit 90 km/h, iar ninsoare a fost viscolită. Temperaturile au scăzut foarte multe în comparație cu cele de ieri, iar maximele s-au încadrat între 6 și 16 grade.

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, cerul va fi variabil şi doar la începutul nopţii izolat va mai ninge slab la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri pe crestele montane ale Carpaţilor Meridionali şi de Curburã, unde vor mai fi rafale de 70-90 km/h, spulberând zãpada, precum şi în nordul Dobrogei şi zona costierã, unde vor fi viteze în general de 50-60 km/h. Temperaturile minime, în scãdere faţã de noaptea precedentã, se vor încadra între -4 grade în depresiuni şi 6 grade pe litoral. Spre sfârşitul intervalului se va produce brumã în regiunile intracarpatice şi în zona deluroasã.

Cum va fi vremea mâine?

Mâine, vremea se va încãlzi, local semnificativ, iar valorile termice se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. Astfel, maximele se vor încadra în general între 12 şi 17 grade.

Cerul va fi variabil. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare pe crestele montane şi în sudul Banatului (unde vor fi rafale şi de peste 55-60 km/h), precum şi în Oltenia, Dobrogea şi estul Moldovei. Dimineaţa izolat va fi ceaţã.

Vremea în fiecare regiune

Iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi variabil și se vor înregistra 16 grade în Călărași și la fel și în Ploiești.

În Transilvania va fi o zi plăcută, cu soare și maxime de 12 grade în Cluj și 14 grade în Alba Iulia.

În Moldova va fi mai mult senin. Mercurul din termometre urcă până la 16 grade în Galați și 15 grade în Botoșani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În vestul țării va fi o zi însorită, vântul va sufla slab până la moderat și se vor înregistra 16 grade la Reșița și 15 garde în Baia Mare.

În Oltenia, avem parte de o zi cu soare, temperaturile cresc ușor și vor fi 16 în Slatina, la fel și în Râmnicu Vâlcea.

In Dobrogea, se încălzește usor față de astăzi. Cerul va fi mai mult senin, iar maximele ajung la 15 grade în Constanța, 14 grade în Mangalia.

Citește și: Cod galben de vreme rea în toată țară! Meteorologii au emis mai multe avertizări

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În Capitală, săptămâna a început cu vreme rece și ploioasă! Vântul a avut intensificari, iar maxima a fost de 11 grade.

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul slab şi moderat. Temperatura minimã, în scãdere faţã de noaptea anterioarã, va fi de 3 grade.

La munte, vremea se va încãlzi. Cerul va fi variabil, dar se va înnora începând din orele serii îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului unde pe alocuri va ploua, iar la altitudini mari vor fi precipitaţii mixte. Temporar, îndeosebi noaptea, vântul va avea intensificãri mai ales pe creste. 6 grade în Sinaia, 10 grade la Stână de Vale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: