Până mâine dimineață, în jumătatea vestică a bOlteniei, Banat, Crișana și în vestul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Occidentali și vestul Carpaților Meridionali, avem în vigoare cod galben de instabilitate atmosferică. În aceste zone vor fi perioade cu ploi torențiale, vijelii și grindină, iar în jumătatea sudică a Olteniei și a Munteniei, cât și în Banat, persistă valul de căldură și avem cod de caniculă la noapte în sud vestul Olteniei, în Banat și sudul Crișanei, precum și în sud vestul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil cu înorări temporar accentuate în prima parte a nopții, când pe arii restrânse vor fi averse cu descărcări electrice. În restul regiunilor, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări doar în timpul ploilor, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între zece grade în depresiunile din estul Transilvaniei până spre douăzeci și două de grade în dealurile de vest.

Mâine, cerul va fi variabil cu înorări accentuate, averse, torențiale, vijelii, grindină și descărcări electrice. În sud vestul Olteniei în Banat, local în Crișana și doar pe alocuri în Transilvania și în Maramureș, în intervale scurte de timp, cantitățile de apă ajung chiar la douăzeci de litri pe metru pătrat și izolat ajung la treizeci de litri pe metru pătrat.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Temperaturile maxime se vor încadra între douăzeci și opt și treizeci și trei de grade.

Citește și: Ireal ce a spus un tânăr medicilor! Acesta a ajuns la spital după ce a căut de la etajul al patrulea al unui bloc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si