Iată prognoza meteo actualizată.

Cum va fi vremea?

„Astăzi, vremea a fost vântoasă în toată țara, rafalele au depășit 80 de km pe oră, iar la munte au fost și viteze de peste 100 km/h. A plouat în Maramureș, local în Crişana şi Transilvania şi pe spaţii mai mici în Banat şi Moldova. La munte, la altitudini de peste 1600 m, trecător au fost si precipitaţii sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Temperaturile maxime s-au încadrat între 9 si 27 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse va ploua, în general slab cantitativ, în zonele montane şi submontane din Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania şi Moldova. La altitudini în general de peste 1600 m, trecător vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul va slăbi treptat în intensitate, dar în primele ore va mai avea uşoare intensificări în zona înaltă în special a Carpaţilor Orientali (rafale în general de 80...90 km/h), dar pe arii restrânse şi în estul teritoriului, cu viteze de 45...55 km/h. Temperaturile minime se vor situa în general între 2 şi 10 grade.

Citește și: Doar 7 locuitori mai trăiesc aici. Unde se află satul din România care este la un pas de a dispărea de pe hartă: ”Ne mănâncă sălbăticiunile în scurtă vreme”

Mâine, valorile termice se vor situa uşor peste cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii restrânse în zonele montane şi submontane, iar în restul teritoriului ploi slabe se vor semnala izolat; vor fi mai ales averse, pe arii restrânse vor fi posibile descărcări electrice, iar la altitudini foarte mari la munte vor fi şi precipitaţii mixte.
Vântul va fi în diminuare faţã de intervalul precedent, totuşi va mai avea intensificări la munte, în special în Carpaţii Orientali, cu rafale de 70...90 km/h, dar local în nord, nord-est şi centru şi pe suprafeţe mici, trecător, şi în restul țării, cu viteze în general de 45...50 km/h.

În Muntenia, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Se vor înregistra 22 de grade în Ploiești, la fel și în Călărași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Transilvania meteorologii anunță vreme închisă, dar șansele să plouă sunt reduse. Maxime de 17 grade în Cluj, 19 grade în Alba Iulia.

În Moldova cerul va fi prezenta înnorări temporare. Mercurul din termometre urcă până la 21 de grade în Galați și 20 de grade în Botoșani.

În vestul țării cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunțate ploi. Se vor înregistra 15 grade la Reșița, 18 grade în Baia Mare.

În Oltenia, avem parte de vreme plăcută, vor fi și intervale cu soare, iar maximele ajung la 21 de grade în Slatina, la fel și în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea, meteorologii anunță o zi plăcută, ne vom bucura și de soare, iar termometrul va indica maxime de până la 21 de grade în Constanța, 20 de grade în Mangalia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În Capitală, vremea a fost vântoasă şi s-a răcorit față de ieri. Vântul ajuns să bată la rafală cu până la 80 km/h. Temperatura maximă a fost de 24 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 8 grade.

Mâine, valorile termice vor continua să scadă uşor, dar vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 22 de grade.

La munte, valorile termice se vor situa uşor peste cele normale în această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros şi local vor fi mai ales averse, pe arii restrânse vor fi posibile descărcări electrice, iar la altitudini foarte mari vor fi şi precipitaţii mixte. Vântul va fi în diminuare față de intervalul precedent, totuşi va mai avea intensificări ziua, în special în Carpații Orientali, cu rafale de 70...90 km/h. Vor fi 13 grade in Sinaia, 11 grade la Stâna de Vale”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si