În acest moment, avem un cod galben de instabilitate atmosferică în aproape toată țara. Se anunță ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină, mai ales în Banat, Crișana, cea mai mare parte a Transilvaniei, Oltenia și nord-vestul Munteniei, unde avem cod portocaliu. Pe timpul nopții, vremea va rămâne instabilă cu cantități de apă ce pot ajunge până la 50-60 de litri pe metru pătrat, iar temperaturile minime vor varia între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

Cum va fi vremea pe 4 iunie 2024

Vremea va fi caldă, mai ales în sudul țării, dar instabilitatea atmosferică va continua în jumătatea de vest. Se așteaptă ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului, iar maximele vor oscila între 20 și 30 de grade. În Muntenia, va fi cald, dar ușor instabil, cu ploi și descărcări electrice, atingând 30 de grade în Ploiești și Slobozia. În Transilvania, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate și ploi din a doua parte a zilei, temperaturile variind între 24 și 26 de grade în orașe precum Sibiu și Alba Iulia.

În Moldova, vremea va fi caldă și instabilă, în special în nordul regiunii, unde se vor înregistra ploi și descărcări electrice, cu temperaturi de până la 30 de grade în Iași și Focșani. În vestul țării, meteorologii anunță ploi extinse, tunete și fulgere, iar temperaturile vor atinge 26 de grade în Timișoara și 25 de grade în Arad.

În Oltenia, va fi destul de cald, cu ploi doar pe alocuri, iar temperaturile vor oscila între 27 de grade în Târgu Jiu și 30 de grade în Slatina.

În Dobrogea, cerul va fi variabil, cu un vânt slab, iar temperaturile vor urca până la 32 de grade în Medgidia și 26 de grade în Mangalia. În Capitală, săptămâna a început cu vreme deosebit de caldă și însorită, cu ploi ușoare spre seară, maxima atingând 30 de grade.

La noapte, se anunță vreme instabilă cu precipitații și o minimă de 18 grade. Mâine, va fi foarte cald în prima parte a zilei, atingând 30 de grade în jurul prânzului, cu șanse mari de ploi și descărcări electrice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La munte, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu cer variabil și ploi însoțite de tunete și fulgere în majoritatea masivelor, temperaturile variind de la 15 grade în Semenic, la 21 de grade în Sinaia. La mare, vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare, iar maximele vor atinge 27 de grade în Vama Veche și 28 de grade în Mamaia. 

Citește și: S-au schimbat regulile privind eliberarea pașaportului simplu temporar! Legea a fost aprobată de Klaus Iohannis

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si