Astăzi vremea a fost închisă în nord vestul, nordul și în centrul țării, unde, pe arii extinse a plouat la altitudini mari. S-au semnalat precipitații mixte, iar vântul a avut intensificări temperaturile maxime s-au încadrat între douăsprezece și douăzeci și patru de grade. La noapte cerul va fi variabil cu înnorări și ploi locali prin Crișana, Maramureș la munte și pe arii mai restrânse în Banat și în Transilvania, dar și în nordul Moldovei la altitudini foarte mari vor fi și condiții pentru precipitații mixte, temperaturile minime vor fi cuprinse între trei și unsprezece grade, cu

valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre minus un grad.

Cum va fi vremea mâine?

Mâine, vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil cu înnorării în nord vestul, dar și în centrul țării, pe unde sunt anunțate precipitații și la munte va ploua, iar pe creste se vor semnala precipitații mixte. Maximele vor oscila între cincisprezece și douăzeci și două de grade, iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi variabil cu înnorări temporare și pe alocuri va ploua. douăzeci și două de grade se vor înregistra în Slobozia la fel și în Călărași.

În Transilvania, meteorologii anunță vreme închisă și ploioasă. Vor fi până la douăzeci de grade în Alba Iulia, șaptesprezece grade în Cluj Napoca, în Moldova cerul va prezenta înnorări temporare, sunt așteptate ploi, iar mercurul din termometre ajunge, iată, la nouăsprezece grade în Focșani, șaisprezece grade în Piatra Neamț în vestul țării.

Cerul va fi variabil, iar pe alocuri sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie douăzeci de grade vor fi în Arad douăzeci de grade și în Oradea.

În Oltenia avem parte de vreme plăcută, vor fi și intervale cu soare și doar pe arii restrânse e posibil să plouă. Vor fi până la douăzeci și două de grade în Târgu Jiu, douăzeci și trei de grade în Craiova.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Dobrogea, meteorologii anunță o zi plăcută. Ne vom bucura de soare, iar termometrele vor indica 15 grade în Sulina, douăzeci de grade în Constanța.

În capitală vremea a fost frumoasă și destul de caldă pentru această perioadă. Cerul a fost variabil, iar maxima a urcat la douăzeci și trei de grade. La noapte avem cer variabil vânt slab, iar minima coboară la opt grade.

Mâine să știți că se anunță vreme plăcută destul de caldă va fi și soare, iar maxima urcă până la douăzeci și două de grade. La munte se anunță vreme închisă, pe arii extinse va ploua, iar la altitudini mari se vor semnala și precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în special pe creste. Opt grade se vor înregistra în Semenic, treisprezece grade la Stâna de Vale.

Citește și: Școli închise din cauza căldurii extreme. "Niciodată nu au fost temperaturi așa de ridicate în aprilie"

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si