Astăzi, vremea a fost mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul a avut înnorări temporare și a plouat în regiunile intracarpatice. În zona montană înaltă, precipitațiile au fost și sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime s-au încadrat între 8 şi 19 grade.

Cum va fi vremea la noapte?

La noapte, Cerul va fi temporar noros.

Va ploua slab, pe arii restrânse la munte, precum şi în Transilvania, Oltenia, Banat, Crişana şi Maramureş şi cu totul izolat în Muntenia. La altitudini mari vor fi precipitații sub formă de lapoviță şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 6 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață.

Cum va fi vreme mâine?

Mâine, valorile termice vor scădea în toată țara, dar mai semnificativ în nord-est. Cerul va avea înnorări, iar aria ploilor se va extinde, astfel că acestea se vor semnala în jumătatea nord-vestică a teritoriului şi izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte, iar seara, pe areale mici, şi în Moldova şi Transilvania. Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu ușoare intensificări în sud.

Temperaturile maxime se vor situa între 5 şi 16 grade. Dimineața, pe alocuri va fi ceață.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Muntenia, cerul va fi mai mult înnorat. Temperaturile ajung la 9 grade in Târgoviște și 10 grade în Slobozia.

În Transilvania, ziua de mâine aduce vreme mohorâtă, iar pe alocuri va ploua. Se vor înregistra 10 grade în Brașov și 11 grade în Sibiu.

În Moldova, se anunță o zi ploioasă, iar termometrele vor indica 13 grade în Galați, și 10 grade în Piatra Neamț.

În Vestul țării, ziua de mâine aduce vreme mohorâtă. Va ploua pe arii extinse, iar maximele ajung la 13 grade în Reșita, 14 grade în Timișoara.

În Oltenia, sunt anunțate precipitații, iar mercurul din termometre urca la 12 grade în Craiova și 11 grade în Slatina.

În Dobrogea, cerul va fi acoperit nori, vântul va sufla slab pana la moderat, iar valorile termice ajung la 9 grade în Constanța, 11 grade în Tulcea.

În Capitală, cerul va fi temporar noros, a burnițat în prima parte a zilei, iar maxima a fost de 14 grade.

La noapte, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi în jur de 2 grade.

Mâine, cerul va avea temporar înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, peste media caracteristică datei, va fi în jur de 11 grade.



La munte, cerul va avea înnorări şi vor fi precipitații pe arii extinse. Seara şi noaptea treptat vor predomina ninsorile. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Carpații Orientali şi Meridionali. Se vor înregistra -2 grade in Sinaia, 0 grade în Păltiniș.

Citește și: Horoscopul zilei de 6 martie 2024: Iese soarele pe strada acestor nativi. Ce îi așteaptă în această zi?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si