Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Prognoza meteo pentru 8 martie 2024, cu Anca Ciota. Cum va fi vremea de Ziua Internațională a Femeii?

Anca Ciota aduce prognoza meteo acualizată pentru 8 martie 2024. Ce temperaturi se vor înregistra mâine, în fiecare regiune a țării, de Ziua Internațională a Femeii?

Redactia Stirile Kanal D,

Meteo seară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 8 martie 2024:

Astăzi, am avut parte de vreme închisă, cu temperaturi în scădere. S-au semnalat precipitaţii sub formă de ninsoare la munte, iar în Banat, Crişana, Oltenia, local în Maramureş şi Muntenia şi cu totul izolat în Dobrogea a plouat. Temperaturile maxime s-au încadrat între 2 şi 10grade.

La noapte, Cerul va fi mai mult noros. În vestul şi sudul ţării local va ploua slab, iar în centru şi est izolat şi trecător vor fi precipitaţii mixte. La munte, pe arii restrânse, va mai ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între -3 şi 7 grade.

Cum va fi vremea mâine?

Mâine, vor fi înnorări în cea mai mare parte a ţării şi va ploua slab, pe arii restrânse în Banat şi Crişana şi cu totul izolat în celelalte regiuni. Îndeosebi în Carpaţii Occidentali şi Meridionali va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 11grade.

Iar acum, să vedem ce s-a întâmplat cu vremea în fiecare zonă a țării.

În Muntenia, cerul va fi mai mult înnorat. Temperaturile ajung la 7 grade în Târgoviște și 8 grade în Slobozia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În Transilvania, ziua de mâine aduce vreme mohorâtă. Se vor înregistra 6 grade în Brașov și 7 grade în Sibiu.

În Moldova, se anunță o zi închisă, iar termometrele vor indica 7 grade în Galați, 6 grade în Piatra Neamț.

În Vestul țării, va fi o vreme mohorâtă, cu ploi pe arii restrânse, iar maximele ajung la 8 grade în Reșița, 10 grade în Timișoara.

În Oltenia, se anunță vreme închisă și cam rece pentru aceasta dată. Mercurul din termometre urcă la 7 grade în Craiova, 7 grade în Slatina.

În Dobrogea, cerul va fi acoperit de nori, vântul va sufla slab până la moderat, pe alocuri va ploua, iar valorile termice ajung la 7 grade în Constanța, 8 grade Tulcea.

În capitală, vremea s-a răcit, cerul a fost mai mult înnorat din a doua parte a zilei, iar temperatura maximă a fost de 9 grade.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La noapte, Cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 2...3 grade.

Mâine, cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 8...9 grade.

La munte, cerul va avea înnorări şi local, mai ales ziua, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi în scădere uşoară și se vor înregistra 5 grade în Sinaia, 3 grade în Semenic.

Citește și: VIDEO- Început de primăvară cu frig și ploi. Unele zone din țară au fost lovite de inundații și grindină

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI