Anca Ciota, prognoza meteo actualizată pentru 9 martie 2024:

Astăzi, cerul a fost înnorat în cea mai mare parte a țării şi a plouat slab, pe arii restrânse în Banat şi Crişana şi cu totul izolat în celelalte regiuni, iar în Carpaţii Occidentali şi Meridionali a nins. Temperaturile maxime s-au încadrat între 4 şi 11 grade.

La noapte, cerul va deveni variabil şi mai ales în vest şi centru, local se va forma ceață.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în masivele vestice. Temperaturile minime se vor încadra între -6 şi 2 grade.

Mâine, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice, în creştere față de ziua precedentă, se vor situa uşor peste mediile specifice primei decade a lunii martie. Cerul va fi mai mult senin în nord-est, iar în restul teritoriului va avea temporar înnorări, dar numai izolat, cel mai probabil în dealurile submontane vor fi posibile ploi slabe, iar la altitudini de peste 1400 m, precipitații mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 şi 15 grade. Dimineaţa, pe suprafețe mici se va semnala ceață.

Iar acum, sa vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

Cum va fi vremea mâine?

În Muntenia, cerul va fi mai mult senin.

Temperaturile ajung la 12 grade în Târgoviște la fel și în Slobozia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În Transilvania, ne bucuram și de intervale cu soare mâine și se vor înregistra 9 grade în Brașov și 11 grade în Sibiu.

În Moldova, se anunță o zi plăcută. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar termometrele vor indica 13 grade în Galați, 11 grade în Piatra Neamț.

În Vestul țării, atmosfera va fi închisă în prima parte a zilei, iar apoi se arată soarele. Maximele ajung la 10 grade în Reșița, 14 grade în Timișoara.

În Oltenia, cerul va fi mai mult senin. Mercurul din termometre urca la 12 grade în Craiova, 13 grade în Slatina.

În Dobrogea, ziua de mâine aduce vreme plăcută, cu atmosfera în mare parte însorită. Valorile termice ajung la 9 grade în Constanța, 12 grade Tulcea.

În capitală, cerul a avut înnorări, vântul a suflat slab şi moderat. Iar temperatura maximă a fost de 8...9 grade.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La noapte, Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de 1 grad.

Mâine, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice, în creștere față de ziua precedentă, se vor situa ușor peste mediile specifice primei decade a lunii martie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13 grade.

La munte, valorile termice, îndeosebi cele diurne, vor marca o creștere față de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea în Carpații Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, iar ploi slabe vor fi pe arii foarte mici. La altitudini de peste 1400 m vor fi posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în masivele sudice.

Citește și: Ziua Bărbatului: Ce este bine să faci pe 9 martie 2024?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si