In Muntenia, vremea ramane in continuare calda, dar cerul va fi acoperit de nori. Se vor inregistra 28 de grade in Calarasi, 26 de grade in Pitesti.

In Transilvania, se anunta atmosfera mohorata si vant moderat. Vor fi 25 de grade in Brasov, 27 de grade in Sibiu.

In Moldova, cerul va fi predominant innorat, dar stati linititi, sansele sa ploua sunt minime.

Maximele ajung la 28 de grade in Galati, 28 de grade in Iasi.

In Vestul tarii, vorbim tot de vreme inchisa. Soarele va fi scump la vedere, iar termometrul va indica 28 de grade in Timisoara, 29 la Oradea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In Oltenia, va fi cald, dar sa nu va asteptati sa fie o zi insorita, caci nori vor pune stapanire pe cer. Se vor inregistra 28 de grade in Craiova, 28 in Targu Jiu.

In Dobrogea, vantul creeaza neplaceri pentru ca va sufla cam tare, iar cerul va fi innorat pe tot parcusrul zilei. Valorile termice ajung pana la 25 de grade in Constanta, 27 la Tulcea.

La noapte, se aduna nori in regiunile vestice si sud-vestice, iar depresiuni sunt conditii de ceata.

Temperaturile sunt in scadere fata de noptile precedente, iar minimele vor fi cuprinse intre 1 grad in estul Transilvaniei si 20 de grade pe litoral.

Prognoza meteo pentru joi, 12 septembrie. Vremea în Capitală

In Capitala, avem parte de o zi placuta de toamna.

Cerul va fi in mare parte innorat, iar vantul sufla moderat. Se vor inregistra 27 de grade.

La noapte, se racoreste, in special in zonele de periferie. Vantul va avea rabufniri, iar cerul ramane innorat. Minima scade la 15 grade

Maine, nu sunt mari schimbari in ceea ce priveste vremea. Cu greu zarim soarele, iar maxima ajunge la 30 de grade.

La munte, cerul va avea innorari temporare in prima parte a zilei, cand, cu totul izolat, e posibil sa ploua, iar pe creste, vantul va sufla cu putere.

Cei aflati intr-o vacanta tarzie pe litoral, au noroc de vreme buna si atmosfera insorita. Vor fi 25 de grade in Vama Veche si 26 in Eforie Nord.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si