Prognoza meteo pentru 1 martie 2024. Ce temperaturi se vor înregistra.

Cum va fi vremea?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Astăzi, cerul a fost mai mult noros şi a plouat pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia şi Transilvania şi doar izolat în restul ţării, iar la altitudini mari s-au semnalat precipitaţii mixte. Temperaturile maxime s-au încadrat între 9 şi 19 grade.
La noapte, cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab în Banat şi Oltenia şi doar izolat în restul ţării. La munte, în special în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 2000 de metri se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, unde rafalele pot depăși 60...70 km/h. Temperaturile minime se vor situa între 3 şi 9 grade.
Mâine, cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua în Banat şi Oltenia şi izolat în Crişana, Transilvania şi Muntenia. Pe crestele Carpaţilor Meridionali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 16 grade.
În Muntenia, cerul va fi mai mult înnorat și se vor înregistra 13 grade în Călărași, 14 grade în Ploiești.
În Transilvania va fi o zi mohorâtă, iar valorile termice urcă până la 13 grade în Sibiu și 14 grade la Cluj.
În Moldova, cerul va fi mai mult înnorat. Temperaturile maxime vor atinge 15 grade în Focșani și 13 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării, avem parte de o zi închisă, cu precipitații. Mercurul din termometre urcă până la 12 grade în Arad, la fel și în Timișoara.
În Oltenia, ziua de mâine aduce vreme mohorâtă și ploioasă. Se vor înregistra 11 grade în Târgu Jiu, 10 grade în Turnu Severin.
În Dobrogea va fi o zi închisă. Termometrele vor indica 10 grade la Constanța, iar in Tulcea vor fi 11 grade.
În Capitală, cerul a fost înnorat, vântul a avut intensificări, iar maxima a fost de 14 grade.
La noapte, cerul va avea înnorãri, dar condiţiile de ploaie slabă vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimã va fi de 5...6 grade.
Mâine, valorile termice se vor situa peste cele caracteristice acestei date. Cerul va fi mai mult noros, însă condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade.
La munte, valorile termice se vor situa peste cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros; local şi temporar va ploua slab, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei în zona înaltă”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si