Iată prognoza meteo actualizată, prezentată de Anca Ciota.

Cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață?

„Astăzi, cerul a avut înnorări in Banat, Crişana, Maramureş şi în Transilvania, iar spre seara a plouata in vestul tarii, iar la munte au fost condiții pentru lapoviță și ninsoare. Maximele au fost cuprinse între 4 şi 12 grade.

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii slabe pe arii extinse, exceptând regiunile sudice unde acestea se vor semnala doar pe alocuri şi în a doua parte a nopţii. La munte va ninge, în Maramureş şi în Transilvania vor predomina ninsorile, în Banat şi Crişana vor fi mixte, iar în Moldova, Oltenia şi Muntenia vor fi mai ales ploi ce pot favoriza izolat depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări la munte, în special la altitudini mari, precum şi în Moldova şi în sud-vestul Olteniei. Temperaturile minime se vor încadra între -5 şi 3 grade.

Citește și: VIDEO- Cum va fi vremea în această noapte? Prognoza meteo pentru 31 ianuarie, prezentată de Anca Ciota

Mâine, cerul va fi temporar noros în regiunile sudice şi sud-estice, dar în restul țarii va avea înnorări în general persistente.

Vor fi intervale cu precipitații slabe, sub formã de ninsoare la munte, predominant ninsori în Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei şi pe arii mai restrânse mixte în Banat şi Crişana. Precipitaţii slabe, mai ales ploi şi lapoviță, vor fi izolat şi în Oltenia, Muntenia şi posibil în Dobrogea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, dar local la viteze de 40...50 km/h şi în estul şi sud-vestul teritoriului.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 10 grade.

Iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Muntenia, cerul va fi predominant senin. Temperaturile sunt în creștere și vor fi 7 grade în Călărași, la fel și în Slobozia.

În Transilvania se anunță atmosferă mohorâtă și pe alocuri va ninge slab. Se vor înregistra 3 grade în Sibiu, 4 grade în Alba Iulia.

În Moldova, cerul va fi variabil, iar termometrele vor indica 6 grade în Galați, 5 grade în Piatra Neamț.

În vestul țării, cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare, iar pe arii restrânse va ploua. Maxime de până la 5 grade vor fi în Reșita, 7 grade în Timișoara.

În Oltenia, vor fi intervale cu soare, iar mercurul din termometre urcă la 8 grade în Craiova, 9 grade în Târgu Jiu.

În Dobrogea cerul va prezenta înnorări trecătoare.

Se vor înregistra 7 grade în Mangalia, 6 grade în Tulcea.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În Capitală, cerul a fost mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă a fost de 10 grade.

La noapte, cerul, variabil în primele ore, se va înnora treptat şi în a doua parte a nopţii va creşte probabilitatea pentru precipitaţii slabe, predominant sub formă de ploaie şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2 grade.

Mâine, cerul va avea înnorări temporare şi trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie şi lapoviță. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 5 grade

La munte, cerul va avea înnorări temporare şi va ninge slab pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în a doua parte a intervalului, mai ales în zona înaltă a Carpaților Orientali, cu rafale în general de 60...80 km/h”, a transmis Anca Ciota, prezentatorea meteo Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si