Prognoza meteo actualizată, prezentată de Anca Ciota. Temperaturile care se vor înregistra.

Cum va fi vremea la noapte și mâine dimineață?

„Astăzi, cerul a avut înnorări în Banat, Crişana, Maramureş şi în Transilvania, iar spre seară a plouat în vestul țării, iar la munte au fost condiții pentru lapoviță și ninsoare. Maximele au fost cuprinse între 4 şi 12 grade.


La noapte, nebulozitatea va fi persistentã în vestul, nordul şi centrul ţării, unde, pe arii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, predominant ninsoare în Transilvania, mixte în Maramureş şi în nordul Moldovei şi mai ales ploaie în Banat şi Crişana. În celelalte regiuni cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte, rafale în general de 60...80 km/h, mai ales în zona înaltă a Carpaţilor Orientali. Temperaturile minime se vor încadra în general între -8 şi 0 grade. Pe areale mici se va forma ceaţă şi vor fi condiţii de polei.
Mâine, valorile termice, în creştere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorãri persistente în vest, nord şi centru.
La munte, local, vor fi mai ales ninsori, pe arii restrânse, în Maramureş şi Transilvania, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar izolat, în Banat, Crişana şi Moldova, va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 12 grade. Vântul va avea temporar intensificări pe crestele montane, cu rafale în general de 60...80 km/h, iar local şi cu viteze mai mici, de 45...55 km/h şi în zonele joase, cu precădere din sud, est, centru şi nord-vest.
Dimineaţa, pe suprafeţe mici, se va forma ceaţă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Prognoza meteo pentru prima zi din februarie! Ce temperaturi se vor înregistra?

Iar acum să vedem ce se întâmplă cu vremea în fiecare zonă a țării.
În Muntenia, cerul va fi predominant senin, dar izolat va ploua slab. Vor fi 8 grade în Călărași, 7 grade în Slobozia.
În Transilvania se anunță atmosferă mohorâtă în mare parte. Se vor înregistra 6 grade în Sibiu, la fel și în Alba Iulia.
În Moldova, cerul va fi mai mult înnorat, iar termometrul va indica 7 grade în Galati, 7 grade și în Piatra Neamț.
În vestul țării, cerul va fi variabil cu înnorari trecătoare, iar pe arii restrânse se anunță precipitații mixte. Maxime de până la 9 grade vor fi în Reșița, 8 grade în Timișoara.
În Oltenia vor fi intervale cu soare, iar mercurul din termometre urcă la 10 grade în Craiova, 9 grade în Târgu Jiu.
În Dobrogea cerul va fi mai mult senin.

Se vor înregistra 9 grade în Mangalia, 7 grade în Tulcea.
În Capitală, cerul a avut înnorări temporare şi, trecător, a plouat slab. Temperatura maximă a fost de 5 grade.
La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2 grade.
Mâine, valorile termice, în creştere uşoară faţă de intervalul anterior, se vor situa peste normele perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat (rafale de 35...40 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul a 8 grade.
La munte, cerul va avea înnorãri şi local vor fi mai ales ninsori. Vântul va avea temporar intensificări pe creste, cu rafale în general de 60...80 km/h. Se vor înregistra 0 grade în Sinaia, la fel și în Semenic”, a transmis Anca Ciota, prezentatoarea meteo Kanal D.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si