Cea mai mare problema de astazi va fi vantul. Avem in vigoare un cod galben de vant puternic, care Oltenia, Dobrogea, Moldova si zonele de munte. Pe aici, vantul ajunge sa bata la rafala cu peste 100 de km pe ora.

In Muntenia, cerul va fi variabil, iar termometrul va indica 7 grade in Calarasi. In Transilvania, sunt anuntate ninsori slabe si temperaturi modest.

Vor fi 2 grade in Brasov, 4 grade in Sibiu.

In Moldova, avem parte de atmosfera inschisa, iar in nordul regiunii va ninge.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Când vin ninsorile? Anunț de ultimă oră de la meteo. Prognoza a fost REVIZUITĂ

In vestul tarii, ziua de maine aduce vreme placuta. Cerul va fi variabil. In Oltenia, vantul ne va da batai de cap, deoarece ajunge sa bata peste 50 de km pe ora. Se vor inregistra 6 grade in Craiova și 8 in Targu Jiu.

In Dobrogea, cerul va fi acoperit de nori, iar vantul putenic va intensifica senzatia de frig. Mercurul din termometre ajunge la 6 garde in Constanta.

Prognoza meteo: temperaturile scad și vântul se intensifică

La noapte, va fi mult mai frig decat noaptea trecuta. Cerul va avea innorari mai persistente prin norduL, centrul si nord-estul tarii, pe unde sunt anuntate precipitatii slabe sub forma de ninsoare.

Minimele vor fi cuprinse intre -10 si 2 grade.

In Capitala, ne bucuram in cotinuare de cer senin. La noapte, minima scade sub zero grade, vantul va fi destul de active iar termometrul va indica -3 grade.

Maine, nu sunt schimbari in ceea ce priveste vremea. Predomina atrmosfera insorita, iar maxima ajunge la 8 grade.

Citeste si: Vine deja PRIMĂVARA? Vești noi de la Meteo: Vom avea peste 10 grade!

La munte, sunt anuntate ninsori slabe in prima parte a zilei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, iar vantul va ajuge sa bata la rafala cu peste 100 de km pe ora, in special in Meridionali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si