La noapte, cerul continua sa fie variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între- 1 grade la Brasov si 7 grade la Turnu Severin.

In Muntenia, cerul va fi acoperit de nori, iar precipitatiile nu vor lipsi din piesaj. Maximele ajung la 13 grade in Calarasi, 17 grade in Pitesti.

In Transilvania, ne asteapta o zi innorata, dar cu temperaturi ridicate.

Se vor inregistra 16 grade in Sibiu, 20 grade in Alba Iulia

Citeste si: VIDEO| Vremea rece din ultimele luni aduce facturi mari la intretinere in aprilie!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In Moldova, ziua ne aduce vreme urata! Cerul va fi acoperit de nori, si vor fi conditii de ploaie. Se vor inregistra 11 grade in Galati, 14 de grade in Iasi.

In Vestul tarii, vremea tine cu noi, ba chiar avem parte si de soare. Maximele ajung pana la 21 grade in Timisoara, 20 grade in Oradea.

In Oltenia, cerul va fi innorat, dar e posibil sa iasa si soarele pe alocuri! Vor fi 20 grade in Craiova, 22 grade in Turnu Severin.

Citeste si: VIDEO| Mai sunt doua saptamani pana la vacanta de 1 Mai si litoralul romanesc arata DEZOLANT!

In Dobrogea, se anunta vreme rece, ploaia isi va face simtita prezenta si vom avea 11 grade in Constanta, 12 grade in Tulcea.

Prognoza meteo, vineri, 19 aprilie. Vremea in Bucuresti

In Capitala, vremea se mentine rece, cerul va avea innorari si temporar va ploua spre seara.

Vantul va sufla moderat, iar temperatura maxima se va situa în jurul a 14 grade.

La noapte, cerul va fi innorat iar minima se va situa in jurul valorii de 5 grade.

Nu scapam de nori nici maine iar ploile isi vor face simtita prezenta in cea mai mare parte a zilei. Maxima va ajunge la 14 grade.

La munte, cerul va avea innorari si temporar se vor semnala precipitatii in Carpatii Orientali si Meridionali si izolat in rest. Precipitatiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1500m vor predomina ninsorile. Vantul va avea intensificari, cu viteze mai mari pe creste. Vor fi 10 grade in Sinaia, si doar 8 grade in Paltinis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si