Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Prognoza meteo. Vremea la inceput de saptamana

Inceputul de spatamana vine cu vesti bune! Vremea se va ameliora in privinta precipitaţiilor, dar se va mentine mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Vor fi innorari in cea mai mare parte a tarii si temporar va ploua in nord-vest, centru si izolat in rest .Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 şi 22 de grade.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La noapte, cerul continua sa fie acoperit de nori in cea mai mare parte a tarii, si ploile nu vor intarsia sa apara. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 grad la Miercurea Ciuc si 8 grade la Timisoara.

In Muntenia, sa va asteptati la o zi inchisa, cu ploi izolate. Se vor inregistra 15 grade in Calarasi si doar 13 grade in Pitesti.

In Transilvania, soarele se va arata doar partial, fiind conditii de ploaie. Temperaturile vor fi destul de joase, termometrul ajungand la 10 grade in Brasov, 16 grade in Alba Iulia

Citeste si: Pe 22 septembrie este echinochțiul de toamnă. Ce marchează începutul toamnei astronomice și de ce nopțile sunt mai lungi, începând e astăzi- kanald.ro

Citeste si: Lacrimi și urlete de jale la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu. Familia a cedat, înainte ca tânăra să fie dusă la groapă. A fost nevoie de intervenția medicilor- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

In Moldova, astazi avem parte de vreme inchisa, si cu temperaturi destul de scazute. Se vor inregistra 14 grade in Galati, 8 grade in Piatra Neamt.

In Vestul tarii, vestile sunt ceva mai bune. E posibil ca soarele sa se arate, dar vor fi si unele precipitatii izolat. Maximele ajung pana la 20 grade in Resita, 21 grade in Arad.

In Oltenia, ploile refuza sa paraseasca teritoriul, iar cerul va fi in mare parte innorat.

Se vor inregistra 18 grade in Craiova, 21 grade in Turnu Severin.

In Dobrogea, vestile, din pacate, nu sunt chiar bune. Desi temperaturile sunt in crestere, sunt anuntate ploi izolat, iar cerul va fi partial noros. Vor fi 13 grade in Constanta, 15 grade in Tulcea.

In Capitala, vremea se mentine frumoasa, dar mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada. Probabilitatea de ploaie va fi ridicata, iar vantul va sufla in general moderat.

Temperatura maxim? va fi de 15 grade.

La noapte, cerul va fi innorat, vantul va sulfa moderat, iar minima se va situa in jurul valorii de 7 grade.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI