"Mai sunt doar 4 luni până la primele alegeri din anul 2024, iar coaliția de guvernare a stabilit programul de vot. Până la ce oră pot merge românii la urne aflăm chiar acum de la colega mea, Larisa Rațiu. Bună dimineața, Larisa!", a transmis Simona Pătruleasa.

Programul alegerilor

"9 iunie, această dată când românii vor merge la vot anul acesta pentru alegerile locale și cele europarlamentare, iar alegerile prezidențiale vor avea loc ceva mai târziu, si anume in zilele de 15 și 29 septembrie.

Dacă până acum, secțiile de votare erau deschise până la ora 9 seara, ei bine anul acesta s-a decis prelungirea lor cu încă o oră, adică până la ora 22. Desigur, există și posibilitatea de prelungire până la miezul nopții, asta in cazul în care secțiile de votare sunt aglomerate.

Este important de menționat ca alegerile locale, cele europarlamentare și cele parlamentare sunt organizate în România într-un singur tur.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Doar în cazul alegerilor prezidențiale pot fi organizate în două tururi și asta dacă niciunul dintre candidați nu obține 50%+1 din numărul total de voturi valabil exprimate", a transmis Larisa Rațiu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO. "Băi, nesimțitule, de ce dai?!" Scandal, îmbrânceli și înjurături în ședința Consiliului local Curtea de Arges


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si