Famila Ciobotariu s-a numarat printre miile de romani norocosi care au reusit anul trecut sa obtina vouchere in valoare de 400 de lei, cu care si-a cumparat electrocasnice noi. Anul acesta, sotii pandesc din nou debutul programului Rabla.

Un alt barbat stie ca mai are la dispozitie doar 3 saptamani pana la acordarea noilor tichete, asa ca a luat magazinele de specialitate la pas in cautarea unei oferte bune la o masina de spalat rufe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Rabla pentru electrocasnice se va extinde în acest an si la televizoare si masini de spalat vase.

Andreea Borboros, corespondent Kanal D: Anul trecut, cele 40 000 de vouchere s-au epuizat in primele 3 zile de la debutul programului Rabla pentru electroocasnice. Ministerul Mediului a suplimentat fondurile pentru acest an, astfel ca toti cei care vor dori sa isi achizitioneze electrocasnice de calitate superioara vor avea mai multe posibilitati.

Alexandru Frent, responsabil magazin de electrocasnice: Programul incepe la sfarsitul lunii mai. Voucherele sunt intre 200 si 400 de lei si oamenii se pot bucura de o gama diversa la calculatoare, televizoare, masini de spalat, frigidere si aere conditionate.

Iar Ministrul Mediului vrea ca programul sa fie valabil in curand si pentru institutiile statului, care au devenit in timp depozite cu aparatura veche de zeci de ani.

Momentan, proiectul se afla inca in lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si