Acest magazin din Oradea a fost anul trecut în top zece din țară la dosare încheiate prin programul Rabla pentru electrocasnice. Nu mai puțin de 750 de clienți au plecat doar de aici cu electocasnice mai performante. Retalierii speră să aibă încasări record și în ediția care a fost amânată dupa atacurile cibernetice din decembrie anul trecut.

„Programul Rabla, în anii precedenți, a avut un mare succes în magazinele noastre.

Ne-am pregătit încă din luna decembrie, când trebuia lansat inițial. Din punct de vedere al stocurilor suntem pregătiți și așteptăm startul campaniei”, spun retailer-ii.

„Programul Rabla pentru electrocasnice va fi lansat probabil în aproximativ o lună, spun reprezentanții Guvernului, după aprobarea bugetului Administrației Fondului pentru Mediu. Îniante se așteaptă numirea unui nou președinte al instituției”, relatează corespondentul Kanal D la Oradea.

Autoritățile resuscitează programul Rabla pentru electrocasnice

Cumpărătorii au fost dezamăgiți că n-au putut beneficia de program înaintea sărbătorilor de iarnă. Mai ales că reducerile sunt intre 200 si 500 de lei. Asa ca relansareaeste asteptata cu interes.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Am un laptop mai vechi și conform firmei la care lucrez va trebui să-l schimb pentru programele mai slabe pe care le am la momentul de față. Aș dori să iau unul mai nou. Prin programul acesta vreau să mă folosesc de el.

Să meargă înainte și dacă sunt bonusuri ar fi de folos la toată lumea. Să se implementeze cât mai repede programul așteptăm. S-a tot amânat programul.

Ca la noi. Tot amânăm până uităm de el”, spun cumpărătorii.

Teoretic, puteti sa beneficiati de reduceri consistente daca inlocuiti anumite electrocasnice vechi cu unele noi, care au eficienta energetica ridicata. De la frigidere si televizoare pana la masini de spalat haine sau vase si aparate de aer conditionat.

Nou incluse în program sunt si laptopurile si tabletele.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si