Anunțul public, anunțat pe site-ul Primăriei din Crevedia prevede:

„TSV GRAND MARKETING S.R.L., anunță publicul interesat asupra luări deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Construire stație mixtă de distribuție carburanți (3 pompe) și SKID GPL, totem publicitar, împrejmuire parțială dependințe, puț forat și utilități propus a fi amplasat în com.

Crevedia, sat Crevedia, T56, P423/65, 423/66, 423/69, NC 88366, județul Dâmbovița”.

Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D, vine cu cele mai recente informații:

Citește și: VIDEO- Destine frânte în urma tragediei din Crevedia. Crește bilanțul decedaților

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Locul unde ar putea fi construită noua stație GPL din Crevedia:

Crevedia, în centrul atenției după tripla explozie de la o stație GPL

Exploziile de la Crevedia, în număr de 3, au avut loc în seara de 26 august 2023. În urma incidentului, șase persoane și-au pierdut viața, iar alte zeci au rănite și transportate la spital.

Dezastrul a fost provocat după ce s-a realizat un schimb de gaz petrolier lichefiat de la o cisternă la alta, ambele aflate în incinta stației GPL, iar prima explozie a fost cauzată de o sursă de foc, apărută în condiții neelucidate.

Citește și: Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a murit. Bilanțul a ajuns la 6 victime

Angajatul care s-a ocupat de schimbul de gaz i-ar fi anunțat pe colegii săi despre potențialul pericol, iar la scurt timp s-a produs prima explozie. În scurt timp, la fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție.

La scurt timp au urmat alte două explozii. Mai mulți pompieri au fost răniți în încercarea de a stinge incendiul care s-a propagat la casele din vecinătate.

Focul a fost stins în jurul orei 04:00.

În exploziile de la Crevedia au fost răniți 58 de persoane, dintre care 6 au murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si