Scene de luptă culminate cu flăcări s-au văzut la un protest desfășurat în Spania. Pompierii s-au luat la bătaie cu polițiștii. În duelul celor două tabere s-au folosit pumni și bastoane, dar și aruncătoare de flăcări.Vă avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional, transmite Cristian Sabbagh.

Bătălia se duce între cei 200 de oameni. Sunt pompieri veniți la un protest in Galicia și polițiști chemați să facă ordine.

Pompierii au aruncat cu vopsea pe fațada Consiliului Provincial, au dat foc la cauciucuri si au aruncat cu petarde iar oamenii legii au intervenit cu bastoane de cauciuc si scuturi. In haosul general, salvatorii au folosit aruncătoare de flăcări. O persoană a fost rănită.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Juzcar, satul ștrumfilor. Localitatea a fost dedicată piticilor albaștri, odată cu lansarea filmul „Ștrumfii”

Demonstrațiile devenite violente au început cu un marș și o greva. Pe lângă condiții de muncă mai bune, pompierii cer salarii egale pentru echipajele din toate provinciile, asigurare mijloacelor tehnice necesare și majorarea personalului pentru intervenții. Salvatorii din incendii sunt de o săptămâna în conflict de munca deschisă și amenință cu noi proteste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si