„Continuă protestul transportatorilor din România.După ce, ieri, au blocat șoselele din mai multe orașe, astăzi, peste 500 de camioane au venit pe centura Capitalei în semn de nemulțumire față de scumpirea RCA și de noile taxe. Colega mea, Mădălina Bichir, ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Mădălina”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Continuă protestele transportatorilor

„Bună ziua, Cristina, bun găsit tuturor! În acest moment, pe centura Capitalei, mai mult se stă pe loc.

Traficul este blocat în continuare de protestul transportatorilor  care au ajuns astăzi la un număr impresionant. Vorbim despre peste 500 de camioane care blochează centura Capitalei. Dacă ieri erau puțin peste 100, astăzi vorbim despre un număr impresionant de protestatari. Se merge cu viteze foarte mici, 10-20 de kilometri pe oră. Așa cum vedeți, abia acum se mai circulă un pic. La fel, camioanele, TIR-urile claxonează, iar de această dată și câțiva fermieri s-au alăturat protestului. Știm că transportatorii își doresc plafonarea de urgență a prețului la RCA care a crescut într-un ritm amețitor. De asemenea, aceștia se plâng de prețul mare la combustibil. Astăzi, la ora 10.00, la Guvern a fost o delegație a transportatorilor care au purtat negocieri cu ministrul Transporturilor. Rămâne de văzut ce promisiuni au primit aceștia. Vă spuneam așadar că și fermierii s-au alăturat și au pornit cu tractoarele ca să ajungă în București și să-i susțină pe transportatori.
Vedeți deja că foarte mulți claxonează în semn de protest, însă ministrul Agriculturii transmitea ieri că nu știe încă cine își revendică acest protest, nu știe ce își doresc fermierii, pentru că pe masa lui nu a ajuns încă nicio cerere din partea acestora. Rămâne de văzut cât va mai continua protestul și ce vor obține transportatorii, dar și fermierii”, a transmis Mădălina Bichir, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO. Se pregătește greva generală în Sănătate. "Cu 6 luni înainte de alegeri, Guvernul nu mai poate acorda măriri de salarii"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: