Sunt proteste masive în Israel! Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a cere demisia premierului țării, dar și eliberarea ostaticilor luați de Hamas. Protestele nu au fost lipsite de agresiuni, iar în încercarea de a calma spiritele, polițiștii au folosit tunuri cu apă! Atenție, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Proteste în Israel

Zeci de mii de oameni au ieșit în stradă pentru a cere demisia Guvernului israelian, în frunte cu Benjamin Netanyahu. Familiile celor luați ostatici în Gaza acuză că premierul țării este motivul pentru care cei dragi nu au fost aduși acasă.

Citește și: VIDEO- Proteste de amploare în Capitală! Angajații din comerț, nemulțumiți de salarii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La 6 luni de la masacrul generat de teroriștii Hamas, 130 de persoane sunt încă luate ostatice în Gaza. Proteste au fost și în alte orașe din Israel, inclusiv în Tel Aviv.

Protestatarii au aprins focuri și au blocat mai multe drumuri. În încercarea de a calma spiritele, poliţia a intervenit cu tunuri cu apă.

În tot acest timp, premierul Netanyahu a suferit o operație de hernie de disc.

Intervenția chirugicală a fost efectuată sub anestezie generală și a fost un succes. Acesta este cel mai mare protest organizat în Israel de la atacurile din 7 octombrie. Noi mitinguri sunt programate să aibă loc pe parcursul acestei săptămânii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si