Pe platformele de socializare a apărut o nouă provocare, extrem de periculoasă! Pentru cât mai mulți urmăritori, adolescenții trebuie să se pozeze pe clădiri înalte. Polițiștii au intrat pe fir și au dat deja mai multe amenzi. Despre ce este vorba ne spune colega mea, Adina Iliescu. Bună seara, Adina!, a transmis Cristian Sabbagh.

Provocări periculoase pentru adolescenți

Bună seara, Cristian!

Vorbim despre o provocare extrem de periculoasă în care utilizatorii, în special minorii, sunt provocați să se urce pe clădiri înalte şi să își facă poze sau să se filmeze, iar ulterior să se posteze pe rețelele sociale. Șocant este că cei care realizează astfel de challenge-uri nu sesizează pericolele la care se expun. Zilele trecute, polițiștii au fost sesizați după ce 18 adolescenți au fost prinși pe acoperișul unui centru comercial, din Sectorul 3 al Capitalei, de către agenții de pază. Până acum au fost date mai multe amenzi, iar autoritățile îi îndeamnă pe părinți să discute cu copii lor despre riscurile inutile la care se pot supune, indiferent de numărul de like-uri primite sau comentarii, a transmis Adina Iliescu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Postul negru a devenit o modă virală. Damian Drăghici povestește experiența personală cu noua dietă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si