Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Provocări periculoase pentru adolescenți. Tinerii fac orice pentru vizualizările de pe rețelele sociale

Tinerii au ajuns să facă orice pentru vizualizări pe rețelele sociale, chiar și să își pună viața în pericol.

Redactia Stirile Kanal D,

Provocări periculoase pentru adolescenți [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe platformele de socializare a apărut o nouă provocare, extrem de periculoasă! Pentru cât mai mulți urmăritori, adolescenții trebuie să se pozeze pe clădiri înalte. Polițiștii au intrat pe fir și au dat deja mai multe amenzi. Despre ce este vorba ne spune colega mea, Adina Iliescu. Bună seara, Adina!, a transmis Cristian Sabbagh.

Provocări periculoase pentru adolescenți

Bună seara, Cristian!

Vorbim despre o provocare extrem de periculoasă în care utilizatorii, în special minorii, sunt provocați să se urce pe clădiri înalte şi să își facă poze sau să se filmeze, iar ulterior să se posteze pe rețelele sociale. Șocant este că cei care realizează astfel de challenge-uri nu sesizează pericolele la care se expun.

Zilele trecute, polițiștii au fost sesizați după ce 18 adolescenți au fost prinși pe acoperișul unui centru comercial, din Sectorul 3 al Capitalei, de către agenții de pază. Până acum au fost date mai multe amenzi, iar autoritățile îi îndeamnă pe părinți să discute cu copii lor despre riscurile inutile la care se pot supune, indiferent de numărul de like-uri primite sau comentarii, a transmis Adina Iliescu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Postul negru a devenit o modă virală. Damian Drăghici povestește experiența personală cu noua dietă

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI