Social-democrații și-au schimbat strategia după pierderea alegerilor prezidențiale și încearcă să câștige capital de imagine cu două teme importante enunțate de PNL: abrogarea recursului compensatoriu și anularea pensiilor speciale.

Liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Alfred Simonis, a cerut în ședința Biroului Permanent ca proiectele de lege ce vizează recursul compensatoriu și pensiile speciale să intre la votul final de miercuri, sub rezerva primirii Raportului, scrie europalibera.org.

PSD cere vot pentru abrogarea recursului compensatoriu

Comisia juridică ar trebui să elaboreze mâine, pe repede înainte, cele două rapoarte pentru ca deputații să poată vota aceste proiecte peste două zile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Băsescu: Mă şochează aproape să-i văd cu ingenuitate venind la televizor spunând ce gaură avem sau o să avem la pensii. Oricine ia expunerea de motive de la legea pensiilor, acolo scrie în anul 2019 deficit 8 miliarde

“Dacă toți spun că trebuie să renunțăm la aceste legi, noi le dăm posibilitatea celor de la PNL să voteze alături de noi”, au spus surse din conducerea PSD.

Dacă în Camera Deputaților se va da un vot pentru abrogarea legii privind recursul compensatoriu și pe legea privind pensiile speciale, guvernul nu va mai putea veni să-și angajeze răspunderea pe ce și-a propus.

Citeste si: Orban, despre majorarea pensiilor cu 40% în 2020: Există o lege în vigoare pe care intenţionăm să o aplicăm


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si