Două zile oamenii din localitatea Ceatalchioi nu au mai închis un ochi. Atacurile Rusiei, care au avut loc la o aruncătură de băț de comuna lor, au băgat spaima în toți.

Panică printre români din cauza atacurilor cu drone kamikaze de lângă Dunăre

După ce mai multe drone au atacat portul Ismail, unul dintre dispozitivele kamikaze s-ar fi prăbușit pe teritoriul țării. Zvonul le-a dat fior reci sătenilor care se gândesc cu groază că ar putea pica victime într-un război care nu este al lor.

Citește și: Trupele ucrainene au bombardat cu drone o bază navală rusă, aproape de Novorossiisk. Moscova spune că a doborât 13 drone

Unul dintre localnici spune că zgomotele au fost atât de puternice încât a crezut că dronele vor ataca România.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ministerul Apărării Naționale a transmis că niciuna dintre drone nu a căzut în România însă asta nu le-a adus liniște oamenilor. Panica a fost uriașă. Preotul dintr-o comună învecinată povestește că s-a speriat atât de tare încât și-a luat copiii și a plecat de acasă.

Acum doarme cu mașina echipată gata să fugă în orice moment.

Inclusiv primarul comunei se gândește la ce este mai rău și spune că se simte abandonat de autoritățile care ar trebui să îl protejeze.

Atacurile rușilor s-au întețit după ce Moscova a rupt acordul de transport al cerealelor pe Marea Neagră. Experții militari au explicat că prin distrugerea infrastructurii, rușii încearcă să diminueze importanța Ucrainei pentru piața globală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si