Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Pui mic și frumos!" Gagea, "întâlnire" neașteptată cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia! Toată convorbirea lor a ajuns pe internet

Gagea a avut o "întâlnire" neașteptată cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia. Convorbirea lor a avut loc pe rețelele sociale.

Elena Tasca,

Sebastian, fosta iubita a acestuia, Gagea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii/ Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gagea se pare că a avut "întâlnire" neașteptată cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia. Totul s-a petrecut în mediul online, unde concurentul din "Casa Iubirii" realiza un live.

Cum platfoma permite, acesta putea intra cu orice persoană care dorea, la rândul ei, în același live. Astfel, Gagea a ajuns să facă live cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia. 

Gagea, "întâlnire" neașteptată cu fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia: "Pui mic și frumos!"  

Întâlnirea dintre Gagea și fosta iubită a lui Sebastian și fiica acestuia a avut loc pe TikTok, într-un live. 

Capturi din live-ul celor doi de pe TikTok

[Sursa foto: Capturi TikTok]

Concurentul a primit multe mesaje pe care le citea în care internauții îl avertizau cu privire la o pedeapsă, dar concurentul i-a asigurat că nu se pune problema de așa ceva pentru că este doar un live, iar în regulamentul emisiunii nu ar fi interzis nimic cu privire la acest lucru.

Mai mult decât atât, atât Gagea, cât și fosta iubită a lui Sebastian au asigurat că live-ul este făcut doar pentru meci, nu pentru a face vreo contră sau a crea anumite discuții, având în vedre situația tensionată dintre

cei doi concurenți, care a persistat în ultimele zile, până la momentul eliminării din competiție a lui Sebastian, care a ales să plece alături de Roberta.

Citește și: VIDEO "N-ai cum să faci așa pe față" Ștefania și Cosmin au spus abia acum tot ce știu despre Robert și Giuly, după ce au fost descalificați! Nu au mai ținut cont de nimic și au vorbit fără cenzură: „Culmea ipocriziei!”

Capturi din live-ul celor doi de pe TikTok

[Sursa foto: Capturi TikTok]

Gagea: Ce faci, pui mic? Măi, puiul mic! Tu ești pui mic și frumos!

Fiica lui Sebastian: M-am tuns! M-am tuns cu tati!

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

Gagea: Îmi scrie lumea: Stai cuminte, copile! Ți-o faci cu mâna ta! Nu înțeleg de ce!

Fosta iubită a lui Sebastian: Nu! Am spus și mai repetăm o dată. Nu s-a făcut nicio contră. Am făcut live-urile astea și meciurile astea...

Fiica lui Sebastian: Ai sunat-o pe mami!

Gagea: Am sunat-o pe mami?! Ne trebuie 200 de trandafiri, haideți cu Tap-Tap-urile!

Fosta iubită a lui Sebastian: Hai să vedem cine câștigă de data asta! Aylin câștigă!

Gagea: Haideți, haideți!

Fosta iubită a lui Sebastian: Nu prea mă pricep la TikTok, sincer!

Gagea: Nici eu! Mie îmi place să stau cu oamenii de povești că nici eu nu știu...

Fosta iubită a lui Sebastian: Cred că e a treia oară când fac meciuri. Nu fac meciuri. Doar intru și vorbesc cu oamenii. Int4ru foarte des cu Aylin și vorbește cu oamenii.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a făcut timp de două luni cu trupul lui- radioimpuls.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

Gagea: Aylin, vorbește cu oamenii!

Fosta iubită a lui Sebastian: Toată lumea o iubește pe Aylin și... "Întreabă-l ceva!" Nu am ce să îl întreb, e mai bine așa.

Gagea: Da. Pur și siplu suntem la un meci. Repet, live-ul ăsta nu e cu o contră, nu e cu nimic. Nici nu știam că e ea, am văzut-o pe Aylin, am recunoscut-o și după mi-am dat seama că e ea, atâta tot. Că pe Aylin am tot văzut-o.

Gagea: "Îți iei pedeapsă Gagea". Nu, n-am de ce să iau pedeapsă. E pur și simplu cineva de pe TikTok cu care am intrat în meci. Nu avem în regulament lucrul ăsta. Cel puțin nu știu să avem lucrul ăsta!

Citește și: VIDEO „Nu știu ce mi-ai făcut, dar cred că m-am îndrăgostit”. Gagea, mărturisire neașteptată, la scurt timp după despărțirea de Alexandra! Cine e fata care i-a furat inima și care a scos-o din minți pe brunetă: „Să nu mai vii la mine”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI