Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Putin, flancat de avioane de luptă în turneul arab

Liderul rus a pornit într-un turneu arab, unde a fost primit cu brațele deschise. Aeronava președintelui a fost însoțită de avioane de luptă înarmate, din cauza riscurilor de securitate.

Maria Stiuca,

Putin, flancat de avioane de luptă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vladimir Putin se află în acest momente într-un turneu arab, unde a fost primit cu brațele deschise. Din cauza riscurilor de securitate, aeronava prezidențială a fost escortată de avioane de luptă înarmate”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Putin, primit cu brațele deschise în turneul arab

Șase aeronave Suhoi 35 i-au asigurat liniștea lui Vladimir Putin, în drumul său către Emiratele Arabe Unite. Președintele rus și-a ales cei mai buni piloți pentru această misiune.
Prima oprire pentru Putin, care are un mandat de arestare emis de curtea penală internațională, a fost Abu Dhabi. Emiratele Arabe Unite nu a semnat, însă convenția de la Roma, așa că liderul de la Moscova nu riscă să fie arestat.

Zâmbitor, Putin coboară treptele avionului și este întâmpinat de ministrul de Externe, care îl conduce la limuzină. Pe un bulevard gol, cu steaguri ale Rusiei montate pe fiecare stâlp, președintele rus are parte de o primire extrem de călduroasă. La un moment dat, avioane arabe desenează și pe cer drapelul rus.

Citește și: VIDEO- „Marea returnare” de Moș Nicolae. Unele cadouri primite de copii au fost returnate sau schimbate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se trag și salve de tun în cinstea oaspetelui, care apoi poartă discuții cu șeicul Mohamed Bin Zayed. Printre altele, cei doi vor vorbi și despre războaie.
Vizita-fulger a lui Putin se va încheia în Arabia Saudită, țară care nu a semnat nici ea tratatul de la Roma.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI