Până pe 31 iulie, adică timp de o săptămână- Radio Impuls emite de pe plaja Reyna din Constanța. În fiecare zi, ascultătorii se vor putea bucura de ediții speciale de la mare, iar cei ce sunt acolo vor putea să se întâlnească cu DJ-ii lor preferați și să participe la concursuri pe plajă unde pot câștiga premii extraordinare.

"Suntem pe plaja Reyna din Constanța, bineînțeles că ne distrăm, Radio Impuls este aici, avem premii, avem bună dispoziție, avem și multe surprize pentru toți turiștii de aici! Românul dacă nu se distează, nu mai face nimic!", afirmă Orlando Ivan.

Marea surpriză- marți 27 iulie se vor putea întâlni cu foștii concurenți Survivor. Alături de ei vor participa la probe de supraviețuire pe plajă. Cei pe care îi puteți întâlni sunt Războinicii Andrei, Marius, Musty, Maria Chițu, Urucu și Roxana Ghiță, iar din partea echipei Faimoșilor va fi cântăreața Amna.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: „Bravo, ai stil! Celebrities” revine în această toamnă cu cel de-al șaptelea sezon- Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

"Am scos radioul din studio și l-am adus aici pe plaja Reyna, noi am condus toată noaptea de la Cluj până la Constanța și azi e prima noastră zi, ne-am auzit 3 ore pe radio!", afirmă Mihai Hînda.

Iar turiștii sunt cei mai încântați de prezența găștii vesele de la Radio Impuls.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Până weekendul viitor, turiștii curioși se pot distra alături de cei de la Radio Impuls de dimineața până seara, se pot fotografia cu prezentatorii lor preferați și nu în ultimul rând îi pot cunoaște fizic pe participanții Survivor România 2021.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si