„Astăzi avem parte de povești care fac bine. Ne aflăm la lansarea unei colecții audio cu totul speciale, pentru copii, cu voci faimoase. Este un apel la fapte bune, lansat de asociația SOS Satele Copiilor! Radu Andrei Tudor, prezentatorul Newstime de la Kanal D2, s-a alăturat acestei inițiative și a devenit vocea poveștii scrise de o fetiță de 11 ani. Mergem și noi la eveniment, unde se află colega mea, Dana Luțu.

Bun găsit, Dana”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Radu Andrei Tudor, vocea unei povești

Dana Luțu: Bun găsit tuturor! Într-adevăr îl am alături de mine pe Radu Andrei Tudor, cel care ne va spune despre această frumoasă inițiativă. Bun găsit, Andrei, să știi că sunt foarte, foarte curioasă să-mi spui cum a fost această experiență pentru tine.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț și copiii, pregătiri de Crăciun. Artista face decorațiuni împreună cu micuții ei

Radu Andrei Tudor: Sărut-mâna! Tare interesantă. Am reintrat în lumea poveștilor. După ce mi-am donat vocea și am citit povestea mi-am dat seama că au trecut foarte mulți ani de când nu am mai trăit acea senzație atunci când îi auzeam pe părinții mei citindu-mi povești.

A fost o experiență inedită pentru că am descoperit că o fetiță de 11 ani poate să surprindă într-o povestioară de ce este important să trăiască adulții în armonie cu natura. Și a fost o experiență foarte benefică pentru mine și surprinzătoare în același timp. Am făcut acest gest, mi-am donat vocea pentru povestea „Minunăția”, este o poveste pe care sper din tot sufletul să o fac cât mai cunoscută prin această acțiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dana Luțu: Chiar crezi personal că poveștile fac bine copiilor?

Radu Andrei Tudor: O, da! O, da! Și cred că îi dezvoltă, cred că îi ajută pentru acel start despre care tot ne vorbesc și psihologii și specialiștii în educație, e tare important ca cei mici să asculte povești și ele să fie spuse de persoane apropiate lor sau, cum este cazul nostru, de oameni care vor să se implice și să facă bine.

Dana Luțu: În cazul în care sunt oameni care vor să facă o faptă bună și să doneze ce ar trebui să facă?

Radu Andrei Tudor: SMS la  8864,  cu textul MAMA, patru euro donație pentru SOS Satele copiilor. E important să îi susținem pe acești copii, credeți-mă, merită! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: