„Radu Andrei Tudor, prezentatorul Newstime de la Kanal D 2, este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de televiziune, dar și un tată de nota zece. Fiul său, David, îl iubește foarte mult și se numără printre cei mai înfocați fani ai săi. Iar astăzi, i-am invitat pe amândoi alături de mine”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Radu Andrei Tudor, un tată de nota 10

Cristina Dorobanțu: Bine v-am găsit!

Radu Andrei Tudor: Bună ziua, bine v-am găsit! Cred că i-am transmis emoțiile mele pentru că el e prima dată la televizor. Să știi că noi ne uităm la tine, la prânz.  Aici era fascinat deja să se vadă în ecrane, ceea ce mă duce cu gândul că s-ar putea, la un moment dat, să îmi calce pe urme.

Citește și: „Insula de 1 milion”, surpriză de proporții pentru telespectatorii Kanal D. Armin Nicoară și Jaguarul se alătură experineței din junglă

Cristina Dorobanțu: Ți-ai dori?

Radu Andrei Tudor: Eu îmi doresc să fiu un tată modern, să fiu în toată care să lase să facă absolut tot ce își dorește el. Dacă vrea să se facă sportiv, să se facă sportiv, dacă vrea avocat, să se facă avocat.

Cristina Dorobanțu: Cum s-a schimbat viața ta de când a apărut David?

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu Andrei Tudor: Am învățat ce înseamnă dăruirea, iubirea și responsabilitatea. Erau niște lucruri cunoscute, dar nu cred că ajunsesem să le interiorizez, adică înțelegeam când vedeam la alți părinți iubirea pentru copii, dar se schimbă foarte mult viața.

Îți dă o reconfigurare totală un copil pentru că conștientizezi că orice vei face va fi în jurul copilului. Și cred că datoria noastră ca părinți toată viața este să-i ocrotim pe cei mici.

Cristina Dorobanțu: De curând a început să lege fraze...

Radu Andrei Tudor: Da. Mie nu îmi spune tata, îmi spune „ba”. A început să aibă preferințe... atunci când trebuie să-l îmbrăcăm, să îl ducem în oraș, nu este o misiune tocmai simplă cu el și ne pregătim ușor, ușor să-l ducem la creșă. Cred că va fi și acesta un moment destul de dificil pentru că e cumva prima rupere de programul pe care îl aveam acum cu el, dar vedem. Dacă nu se acomodează, programul meu actual de la Newstime îmi permite să fiu cu el în primele ore ale zilei până după-amiaza, ceea ce mă bucură enorm.

Cristina Dorobanțu: Tu ești om de carieră, de succes. Cum te împarți între familie și carieră?

Radu Andrei Tudor: Am reușit să găsesc o armonie foarte bună între carieră și familie. Mi-am dat seama că trebuie să petrec mult timp cu el pentru că e într-o perioadă în care absoarbe orice. Începe să înțeleagă lucruri și vreau să fiu alături de el în acești ani extrem de importanți în devenirea lor ca oameni pentru că specialiștii spun că între unu și patru ani ei reușesc să se formeze.

Oarecum, e prima etapă a lor de formare. Apoi între patru și șapte ani este următoarea etapă și am spus că vreau să-mi dedic foarte mult timp și reușesc să fac asta, așa cum spuneam, am un program care chiar îmi dă prilejul acesta, să stau și acasă, iar weekend- urile sunt toate absolut despre el. Adică, de dimineață până seara tot caut locuri noi unde să îl duc, activități noi pe care să le facă. Au început să-i placă mult device-urile și știu că specialiștii spun că nu este neapărat un lucru indicat, dar și aici vreau să găsesc așa un echilibru pentru că nu poți în zilele noastre să îl privezi pe un copil de tehnologie. Trebuie să o înțeleagă și să o folosească într-un mod constructiv pentru el. Mi-aș dori foarte, foarte mult ca de la o vârstă fragedă să-l îndrept spre zona de sport pentru că știu că e foarte sănătos și-l va dezvolta foarte bine. Sper să și aibă aptitudini în această direcție. Dacă nu, să o facă la nivel de amator, sunt mai mult decât fericit.

Cristina Dorobanțu: Îți mai dorești frați pentru David?

Citește și: Incendiu în Delta Dunării: Elicopterul SMURD intervine pentru salvarea a doi adulți și un copil

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Radu Andrei Tudor: Nu m-am gândit. Deocamdată toată energia se duce. Să știi că în primii doi ani e greu. Adică dacă îți dorești să faci un copil, să știi să te înarmezi pentru primii doi ani, mai ales ca mamă. Noi, tații, avem un aport mai mic în primul an de viață, dar îți mănâncă foarte mult din timp și să știi că e adevărată povestea aia că nu prea îți mai aparții în primii ani de viață ai unui copil. De aia spun că trebuie să ne mai gândim puțin.

Cristina Dorobanțu: Planuri pentru perioada următoare?

Radu Andrei Tudor: Planuri pentru perioada următoare... îmi doresc foarte mult să facem lucruri noi la Newstime și reușim să facem treaba asta și mă bucur enorm când văd că publicul Newstime devine din ce în ce mai numeros. Eu sunt acolo într-o conexiune continuă cu cei care privesc Kanal D 2 și Newstime. Prin intermediul online-ului avem și o grilă nouă de emisiuni. Abia aștept să vedem „Follow Us” cu Ilinca Vandici și Teo de astăzi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: