Regretata artistă a murit la vârstă de 78 de ani, după ani în care o boală necruțătoare i-a măcinat trupul, iar ea... nu a spus nimic!

Cu flori în braţe şi lacrimi în ochi, mii de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la diva pe care, zeci de ani, au admirat-o la televizor şi au iubit-o din sufletul pentru felul ei de a fi!

Raffaella Carrà va rămâne pentru totdeauna una dintre frumusețile Italiei

Citeste si: Este zi de doliu în televiziune. Un realizator TV a murit la 52 de ani

O frumuseţe nativă, care nu s-a bazat doar pe acest lucru, ci a avut grijă să dea substanţă farmecului său! A fost atrasă încă din copilărie de lumea artistică, iar, în anii 1950, s-a remarcat în lumea cinematografiei cu rolul Graziellei în Tormento del passato.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli divorţează

Au urmat decenii de strălucire în lumea showbizului italian şi melodii unice, pe care fanii nu le vor uita niciodată

Dupa o cariera impresionanta,  Raffaella Carra s-a dedicat căutării de noi artişti, pe care i-a lansat  în lumea showbiz-ului. In decembrie 2016, a anuntat ca se retrage pentru a le face loc noilor generatii.

Citeste si: O fetiță de 11 ani vrea să își conducă pe ultimul drum mama moartă în Italia. Trupul femeii poate fi repatriat doar dacă se strâng 2.000 de euro

Nimeni din public nu a ştiut că suferea şi de o boală gravă, care i-a măcinat trupul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si