M-au blocat, m-au nenorocit! M-au blocat! M-au nenorocit! Veniți, veniți la Cernătești!”- Cel care țipă ca din gură de șarpe este Robert Nițu, un activist din Buzău. S-a dus sâmbătă în comuna Săpoca, unde aflase că se vând ilegal păsări.

Activistul a încercat să îi fotografieze pe samsari, pentru a sesiza public neregulile, însă gestul i-a iritat pe cei vizați. Aceștia au încercat să-l blocheze în trafic, cu mașinile puse de-a curmezișul drumului, moment în care au avut loc mai multe tamponări.

Activistul a sunat la 112

Activistul Buzoian a reușit să scape inițial, iar pe drum a cerut ajutorul poliției, prin apel la 112. El le-a spus agenților că abia scăpase de o agresiune cum numai în filmele cu mafioți mai văzuse.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul primarului acuzat de violarea unei minore de 12 ani. A fost lăsat în libertate

A fost întâmpinat de un echipaj dintr-o comună vecină care ar fi trebuit să-i ofere protecție. Doar că agresiunea a continuat însă de față cu polițiștii.

Într-un final, indivizii care au atacat au fost încătușați de mascați în fața postului de poliție de la Mărăcineni.

A fost întocmit dosar penal

În cauză polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii de loviri și alte violențe și distrugere.

Citeste si: Bătaie cu ciocane, săbii și macete în plină zi. Un bărbat și-a pierdut viața

Robert Nițu spune că are motive să se teamă acum pentru viața sa. Nu este pentru prima oară când atrage reacții violente din partea celor pe care îi filmează, uneori într-o manieră insistentă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si