Atacul armat s-a derulat sub ochii încremeniți ai trecătorilor pe strada Străbună din Sectorul 1 al Capitalei. Oamenii povestesc terifiați că cei 2 agresori- aveau la ei bâte și un pistol!

Se pare că cei doi agresori au urmărit victima special pentru a tranşa un scandal mai vechi. Bărbatul de 35 de ani a fost fugărit şi împuşcat cu o armă cu bile!

Scandalurile se ţin lanţ

Locuitorii din zonă spun că scandalurile se ţin lanţ aici. Nu e prima dată când membrii unor clanuri îşi rezolvă neînţelegerile cu pumnii sau cu armele, dar oamenii se tem să vorbească.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţiştii de la Secţia 5 au izolat întreaga zonă după câteva minute. Bărbatul rănit era conştient când au ajuns medicii la el. I s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Universitar.

Criminaliştii au periat întreaga zonă şi au ridicat mai multe amprente, vitale pentru identificarea agresorilor. În urma scandalului a fost avariată şi o maşină parcată pe stradă.

Citeste si: VIDEO| Dezastru în urma inundațiilor. Județele în care situația este gravă. Anunțul autorităților

Citeste si: VIDEO| Premiu de excelență pentru Kanal D

Citeste si: VIDEO| Clipe de coșmar în Mamaia: Doi copii s-au înecat după ce au intrat în marea agitată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si