Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răfuială în Capitală: Un bărbat a fost împuşcat

Incident șocant, petrecut vineri seara în Sectorul 1 din București. Un bărbat a fost împușcat în plină stradă după o urmărire ca în filmele cu mafioți. Se pare că cei doi agresori și victima avuseseră un conflict mai vechi - și l-au tranșat după legea junglei. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

A.M.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Atacul armat s-a derulat sub ochii încremeniți ai trecătorilor pe strada Străbună din Sectorul 1 al Capitalei. Oamenii povestesc terifiați că cei 2 agresori- aveau la ei bâte și un pistol!

Se pare că cei doi agresori au urmărit victima special pentru a tranşa un scandal mai vechi. Bărbatul de 35 de ani a fost fugărit şi împuşcat cu o armă cu bile!

Scandalurile se ţin lanţ

Locuitorii din zonă spun că scandalurile se ţin lanţ aici. Nu e prima dată când membrii unor clanuri îşi rezolvă neînţelegerile cu pumnii sau cu armele, dar oamenii se tem să vorbească.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii de la Secţia 5 au izolat întreaga zonă după câteva minute. Bărbatul rănit era conştient când au ajuns medicii la el. I s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a fost transportat la Spitalul Universitar.

Criminaliştii au periat întreaga zonă şi au ridicat mai multe amprente, vitale pentru identificarea agresorilor. În urma scandalului a fost avariată şi o maşină parcată pe stradă.

Citeste si: VIDEO| Dezastru în urma inundațiilor. Județele în care situația este gravă. Anunțul autorităților

Citeste si: VIDEO| Premiu de excelență pentru Kanal D

Citeste si: VIDEO| Clipe de coșmar în Mamaia: Doi copii s-au înecat după ce au intrat în marea agitată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI