Cătălin avea doar 25 de ani și o iubită frumoasă, de care era îndrăgostit până peste cap. Erau doi tineri plini de viață, înconjurați de prieteni și care aveau nunta programată deja în luna august a anului viitor.

Un accident absurd, însă, i-a curmat viața lui Cătălin chiar în ajunul sărbătorii de Crăciun. Nenorocirea s-a petrecut pe un drum comunal, în timp ce bărbatul făcea enduro alături de un prieten.

Își încerca astfel prima motocicletă, pe care abia și-o cumpărase.

Citeste si: O tânără poliţistă din Constanţa a murit la numai 33 de ani. Mădălina a lăsat în urmă un băieţel de 1 an şi 2 luni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O ironie cruntă a sorții a făcut ca tânărul să moară după ce s-a lovit de motocicleta celui mai bun prieten, un bărbat de 32 de ani, care acum este în comă profundă, la terapie intensivă.

Cel care acum se luptă pentru viața lui pe un pat de spital are o soție și doi copii mici, care își vor petrece sărbătorile cu teama că-l vor pierde.

Se pare că bărbații s-au ciocnit frontal pe drumul plin de pietriș și prost luminat, pe care făceau enduro.

Impactul a fost atât de violent încât tânărul de 25 de ani a murit pe loc, iar prietenul lui fost tratat în mașina de terapie mobilă intensivă, înainte să poată fi transportat la spital.

Acum, tot ce le-a mai rămas de făcut apropiaților lui Cătălin este să aprindă lumânări și să se roage pentru sufletul lui.

Citeste si: Moartea ciudată a unei tinere: și-a pierdut viața după o partidă de amor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si