„Raluca Bădulescu ne dezvăluie secretul ei pentru o piele impecabilă. Înainte de startul verii, vedeta a făcut o vizită în cabinetul medicului estetician, unde a încercat cele mai noi tratamente de întinerire”, a transmis Cristina Dorobanțu.

„Ce facem? Ce faceți cu mine? Vă rog frumos pentru că mă preocupă cel mai mult situația... piele, zona decolteu, gât și toate celelalte care sunt expuse acum, vara”, a spus Raluca Bădulescu.

Citește și: VIDEO- Raluca Bădulescu și Simona Pătruleasa, gospodine desăvârșite. Cum se pregătesc acestea pentru Paște

Ce tratamente va folosi vedeta pentru pielea sa

Raluca Bădulescu se pregătește intens pentru zilele de plajă. Vedeta a ales o serie de tratamente minim invazive care o vor ajuta să își transforme pielea.

„Fiecare tratament face câte ceva. Primul tratament este pe bază de energie de radiofrecvențe pentru că ajută foarte mult la tonifierea pielii. La al doilea tratament o să folosim mezoterapie fracțională, lucru care ajută la stimularea de fibre noi de colagen și elastină”, a spus Iancu Morad, medic estetician.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ultimul tratament este unul de peeling chimic fără exfoliere, o procedură inovativă care regenerează pielea.

„O să folosim un tratament de skin-booster, unde hidratăm pielea dinăuntru, injectăm peptide. Haideți să pregătim puțin zona, dezinfectăm. Pregătim”.

De câte tratamente este nevoie și care este costul acestora

Pentru ca rezultate să fie cât mai spectaculoase, Raluca Bădulescu va continua să facă vizite în cabinetul medicului estetician și în următoarea perioadă.

„Tratamentul include, cel puțin, 7-8 vizite la noi, undeva cam la 20 de tratamente. De fiecare dată să faci o altă combinație de tratament, astfel încât să avem rezultate care să devină din ce în ce mai vizibile în timp”, a transmis Iancu Morad, medic estetician.

Citește și: VIDEO-Diamantele, accesoriile unei dive. Sesiune de cumpărături cu Raluca Bădulescu. ,,Depinde de ce îți place, depinde de gusturile pe care le ai''

Prețurile pentru un astfel de pachet de tratamente pornesc de la 1.500 de euro, în funcție de calitatea pielii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si