„Raluca Bădulescu este o împătimită a hainelor și accesoriilor de lux, dar și a parfumurilor de nișă. Și cum mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, am însoțit-o și noi la cumpărături pentru cei dragi, într-un magazin exclusivist din Constanța de unde vedeta a ales câteva cadouri, în stilul său”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Raluca Bădulescu, shopping de Crăciun pentru cei dragi

„Mie îmi plac parfumurile puternice, parfumurile în același timp dulci, dar cu oud, să fie puțin spicy și puțin lemnoase, toate la un loc și puternice și persistente”, a spus Raluca Bădulescu, vedetă Kanal D.
Vedeta, pasionată de parfumuri, știe exact ce esențe preferă și persoanele dragi din viața ei. Așa că îi este ușor să aleagă astfel de cadouri pentru Crăciun.

„Copilului îi plac parfumurile foarte puternice și există unul care îi place la nebunie pe care l-a mirosit la Cătălin Botezatu, este parfumul lui preferat și se numește cum altfel decât King. Și în concluzie o să i-l iau”, a mai spus vedeta.
„Acesta este unul dintre magazinele mele preferate din Constanța unde vin foarte des, unde găsesc lucruri de brand excepționale care îmi plac foarte mult, vă arăt și câteva dintre ele, dar parfumul completează ținuta”, a adăugat Raluca Bădulescu.
Dacă în ceea ce privește esențele de nișă ne-am lămurit, Raluca nu spune „nu” nici hainelor. Mai ales celor masculine, pe care știe să le combine perfect.


„Combinația dintre un tricou și o fustă de paiete, ceva de genul. Pentru că aici sunt foarte multe tricouri bărbătești și îmi plac și port tricouri bărbătești. Tricourile oversized se potrivesc tuturor siluetelor și se pot combina cu jeanși, pantaloni de piele, rochii de seară cu capă pe umeri și arată extrem de stilat, cu mănuși lungi”, a explicat vedeta.
Iar pentru fiul său, Alex, vedeta a ales un tricou excentric.

Între atâtea piese vestimentare atrăgătoare, Raluca nu s-a putut abține așa că a probat câteva.
Cu ținuta perfectă pentru ea, dar și cu o parte din cadouri gata, Raluca ne-a făcut la final o urare.
„Sărbători fericite vă doresc, cu sănătate multă ca să ne putem parfuma și bucura de toată frumusețea. Vă ador, ador, ador!”, a transmis vedeta.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si