Kadîrov spune că „problema Ucrainei este închisă” și că este „interesat de Polonia”.

„Vă vom arăta de ce suntem în stare”

După Ucraina, dacă ni se dă ordin, în șase secunde vă vom arăta de ce suntem în stare! ”, a spus Kadyrov. Polonia este una dintre țările care au furnizat Ucrainei arme, pentru a o ajuta să se apere armata rusă, care a invadat țara la sfârșitul lunii februarie.

Citeste si: Magistrații italieni au făcut dreptate pentru Elena. Românca a fost jefuită și înjunghiată mortal în casă

Declarația lui Kadîrov confirmă bănuielile exprimate de unii lideri polonezi că Rusia ar putea lansa un atac asupra Poloniei, în viitor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

Videoclipul liderului cecen a strâns aproape 25.000 de vizualizări miercuri seara. Kadîrov îndeamnă Polonia să ceară iertare oficial pentru ceea ce i-au făcut ambasadorului lor.

Kadîrov se referă aici la un incident care a avut loc la începutul acestei luni, când ambasadorul Rusiei în Polonia, Serghei Andreev, a fost stropit cu vopsea roșie, la un eveniment de Ziua Victoriei, în Polonia.

Citeste si: Viktor Orban, primele decizii după intrarea Ungariei în stare de urgență

„Nu vom ignora pur și simplu așa ceva. Țineți cont de asta! ”,

a spus Kadîrov în videoclipul publicat pe Twitter.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si