„Nu vă bucurați prea tare că nu sunt la închisoare. Îmi cer scuze în fața dușmanilor mei, dar Dumnezeu nu le face pe plac”, spune Dani Mocanu.

Citeste si: Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că a primit bani de la cântăreț să tacă

„Orice minune durează trei zile. Singura minune ce ține de 12-13 ani sunt eu!”, mai spune interlopul.

Acesta e mesajul sfidător

Citeste si: VIDEO| Bodyguard-ul maneliștilor, celebrul interlop Box, cu poliția pe urme

pe care Dani Mocanu l-a transmis luna trecută, când judecătorii l-au plasat sub control judiciar după ce a amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club.

Dani Mocanu a părăsit tribunalul Argeș pe ușa magistraților! 

Acum, când e acuzat de tentativă de omor și a fost arestat... la domiciliu- interpretul de manele a mai făcut un gest uluitor. A părăsit tribunalul Argeș pe ușa magistraților!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Se face dreptate, până la urmă asta este. A lovit fratele meu în disperare!”. „S-a autoapărat, a lovit în disperare... și încă o dată mii de mulțumiri instanței!”, a spus el atunci.

Fratele lui, Nando, nu a scăpat atât de ieftin. El a fost scos în cătușe- arestat preventiv pentru 30 de zile!

După ce a fost urcat în mașina poliției, tatăl, rudele și prietenii l-au aplaudat frenetic.

Imaginile bătăii dintre interlopi

Ancheta în care Dani Mocanu și fratele lui Nando sunt acuzați de tentativă de omor a pornit de la aceste imagini filmate săptămâna trecută într-o benzinărie de la ieșirea din Pitești.

Cei doi- laolaltă cu alți indivizi s-au luat la bătaie cu alți bărbați cu care avuseseră o dispută!

Citeste si: VIDEO- Bărbat snopit în bătaie de patru indivizi, în fața casei

În imagini se observă cum, la un moment dat, Dani Mocanu îl ține pe unul dintre rivali- iar fratele manelistului îl lovește fără milă.

Victima fraților Mocanu a depus joi plângere penală, pentru că o săptămână bărbatul a fost internat în spital. În tot acest timp, susține că Dani Mocanu ar fi încercat să-i cumpere tăcerea cu bani!

„Dani Mocanu m-a lovit peste piciorul de sprijin ca să cad jos. Nando m-a lovit cu țeava peste umăr, M-am ridicat, am reușit să plec din zona aia, să ies din conflict, dar nu am prea reușit, am fost ținut de Romario Mocanu și Dani Mocanu. Nando mi-a dat cu țeava pe spate. Tot încercam să plec de acolo și m-a ținut de braț și m-a lovit în cap, probabil să-mi ia viața.”, a mai explicat Ionuț Pletosu.

„Prin diverși interpuși mi-a oferte de sume mari de bani, 500-600 de mii de euro, pe care eu nu i-am acceptat. I-am spus din start că nici pentru milioane de euro nu accept, că a fost pusă în joc sănătatea și viața mea”, a completat victima fraților Mocanu.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"Din ce văd pe la televizor, tind să cred că banii aceștia au ajuns prin alte părți", acuză Pletosu.

Dani Mocanu, așteptat de polițiști pe aeroportul Otopeni

După episodul violent- Dani Mocanu și fratele lui au plecat spre Napoli- iar când au revenit în țară- polițiștii i-au așteptat chiar pe aeroportul din Otopeni.

E adevărat că problemele cu legea se țin scai de manelist. Nu mai departe de luna trecută ar fi amenințat cu cuțitul un tânăr într-un club din Târgu Mureș.

În 2017- a fost prins la volan fără permis și a fost condamnat la 6 luni de închisoare- dar cu suspendare. A recidivat acum doi ani, dar dosarul încă se judecă.

În același an, numele lui Dani Mocanu apărea într-o amplă anchetă de proxenetism. Era acuzat că ar fi racolat și plasat tinere la prostituție. Nici aici nu s-a dat o sentință.

În 2019- a publicat o filmare în care instiga la ură împotriva femeilor și a primit o amendă penală. Iar acum doi ani numele lui a fost implicat în alt scandal- după ce a apărut în videoclip lângă un leul chinuit. Poliția a deschis o investigație pentru cruzime împotriva animalelor- dar cercetările nu s-au sfârșit nici acum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si