Florin Buliga și-a ucis soția și cei doi copii în martie 2018. Bărbatul a săvârșit cele trei crime în 27 de minute, susținând faptul că uciderea lor i-a ajutat de fapt, fiind acum într-o lume mai bună.

Prima persoană pe care a ucis-o a fost soția lui, 42 de ani. Aceasta adormise pe o masă de masaj, iar bărbatul a înjunghiat-o în inimă. După ce a venit fiica lui de 18 ani acasă, a lăsat-o să adoarmă și a înjunghiat-o tot în inimă.

Cel din urmă a fost băiatul de 13 ani pe care l-a ucis la fel ca pe celelalte victime ale sale, înjunghiindu-l în inimă. După săvârșirea acestor crime, Florin Buliga le-a declarat anchetatorilor că a vrut să le facă un bine membrilor familiei lui, considerând că lumea este nedreaptă și că acum cei dragi lui se află într-o lume mai bună și sunt liniștiți.

Citeste si: Anastasia, 20 de ani, a murit în cadă în timp ce își verifica mesajele pe telefon

Pe 14 februarie, bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viață, iar acum, la mai puțin de două luni de la pronunțarea sentinței definitive, Florin Buliga a atacat sentința dată de Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

În faţa instanţei, Florin Buliga a declarat că nu a făcut apel pentru a i se reduce pedepsa şi că îşi cere scuze celor din jur pentru suferinţa creată.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Aşa cum am zis şi la fond, simt același lucru și acum. Nu am făcut aceste recurs pentru a reduce pedeapasa, domnul avocat a dorit să facă. Eu am declarat de la bun început că nu voi face recurs în situația mea.

As vrea sa spun că m-am gândit mult dacă să vorbeasc sau nu, dar e foarte greu. E ca si cum ai încerca să îi arăţi unui orb culoarea unei lămâi.

Evident că faptele necesită şi o pedeapsă, ce e cel mai important este ceea ce cred, că îmi cer iertare celor din jurul meu și mă doare că s-a creat această suferinţă între noi.

Ce se întâmplă în țară are legătură cumva. Când zic iertare, mă gândesc la a o găsi în inima noastră, cu gândul la părinți. Am fost condus de un raționament mai puțin lumesc", a spus Buliga în faţa instanţei.

În sala de judecată s-au aflat și socrii criminalului.

Instanța urmează să se pronunțe zilele următoare asupra apelului făcut de Florin Buliga.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si