Cel cu care Cosmin Nedelcu, poreclit Micutzu, s-a răfuit în plină stradă e un judecător de la Tribunalul Militar. Bărbatul povestește că stătea la această masă cu patronul magazinului și cu soția acestuia când a pornit scandalul. Spună că a vrut doar să facă o glumă cu actorul de comedie, dar acesta din urmă nu ar fi gustat-o. Ba dimpotrivă!

„A trecut un tip... și am zis: bă, ăsta nu-i Micutzu?(...) Și îi zic: mai lasă ciorba de burtă, că uite cât de mare ești!

Și el mi-a făcut un semn obscen, m-a înjurat, l-am înjurat și eu pe el (...).”, a spus judecătorul care a intrat în conflict cu Micutzu, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Actorul de stand-up Micutzu a ajuns la poliție, după ce a fost implicat într-o bătaie în Capitală

După doar câteva momente, scandalul abia urma să înceapă

Micutzu a venit la masă pentru a-i cere socoteală bărbatului care a îndrăznit să facă o glumă la adresa lui. Nu era singur, împreună cu el erau logodnica sa dar și un prieten.

Spiritele s-au încins imediat

„Unul dintre prietenii lui, un pictor, a luat o masă și a aruncat-o!(...) El (n.r.- Micutzu) a devenit foarte agresiv.... i-a dat un pumn în cap lui Geo!(...) ”, a spus judecătorul, pentru Știrile Kanal D.

După ce au spart geamul unui local și au distrus o masă, Micutzu s-a retras alături de compania lui, rivalii crezând că totul s-a terminat.

Când actorul de stand-up comedy a spart geamul, după ce a aruncat cu o sticlă spre rivali, în magazin erau baricadați cel puțin trei oameni. spun martorii, printre care și un copil de doi ani și jumătate, care s-a rănit în urma scandalului violent.

Citeste si: Vlad Cazino are planuri mari cu Micutzu, noul ambasador de brand

Conflictul nu s-a stins, însă, deoarece la doar câteva minute distanță, Micutzu s-a întors cu întăriri

„A venit cu vreo 7-8 tipi, cred că aveau vreo petrecere, ceva, pe acolo, doar că nu au fost agresivi. Ei s-au tras în spate și doar asistau la chestia asta. A venit poliția, el a început să scuipe și să înjure... ”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Judecătorul spune că și el, la rândul său, a depus o plângere pe numele actorului Cosmin Nedelcu, în urma celor întâmplate. Totodată, bărbatul neagă acuzațiile care au fost aduse de Micutzu, conform cărora aceștia ar fi pipăit-o pe logodnica artistului.

Citeste si: Ce căuta Margherita de la Clejani lângă Micutzu la scandalul de noaptea trecută? Fiica Vioricăi și a lui Ioniță apare în filmările cu bătaia! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si