Dilema momentului în "Casa Iubirii" pare să fie legată de șicanele dintre Robi și Julia. De ce se tot blochează și deblochează cei doi pe Instagram?

Mai simte ceva Julia pentru el? Robi e convins că da. Robi nici nu înțelege ce cu ce a greșit: “I-am făcut vreun avans? M-am dat la Julia?”

Citește și: VIDEO. "Deja nu mai vreau! Am și eu o limită". Virginia a răbufnit la adresa lui Robi, după apariția "rivalului" Bogdan în "Casa Iubirii"

Noul intrat în Casa Iubirii, Bogdan are dubii în privinta lui Robi și a Juliei: “E ceva între voi. Se simte!”, spune el.

Ipoteza prinde contur: iubire interzisă "block-unblock" între Robi și Julia

Patrick a lansat teoria unei iubiri interzise între Julia și Robi, de genul bloc-unblock pe rețelele sociale.

Patrick: Julia, l-ai deblocat pe Robi pe Instagram?
Julia: Stați o secundă să explic. Vreau să explic pentru Virginia, nu pentru Robi. Te-am deblocat în weekend pentru că îmi stătea pe creier cercul acela. Te-am blocat la loc după aceea.
Virginia: Aș vrea să nu mai fiu pe ecran cu ei doi. M-am săturat de formula asta.
Robi: Am căutat-o pe Julia pe feed și nu mai apărea numele.

I-am spus lui Patrick să verifice dacă m-a blocat din nou, înseamnă că s-a supărat pe ce am zis.
Virginia: Teoria asta nu mai are sens pentru că ai spus că ai căutat-o. Ce contează dacă Julia s-ar fi supărat, de ce contează așa mult reacțiile ei?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oare de ce reacționează așa, block-unblock? se întreabă Patrick. "Cred că important pentru Virginia este dacă ei au o iubire interzisă block-unblock".

Robi infirmă teoria unei iubiri ascunse și interzise cu Julia. "Nu există așa ceva", insistă el.

Julia: Chiar nu există, am fost destul de clară. Mi-aș dori, Robi, să nu lași de interpretat că încă am ceva pentru tine.

Robi o surprinde pe Virginia, insistând că Julia simte ceva pentru el în continuare și căr el ar fi cu Julia dacă ar simți asta.

"Dacă voiam, eram cu ea", spune Robi. Julia spune că este un subiect închis pentru ea și nu-l vede pe Robi nici măcar ca pe un prieten. Ceilalți nu par să creadă în adevărul spuselor ei. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

casa iubirii Bogdan încearcă să o "fure" pe Virginia de la Robi

Bogdan încearcă să o "fure" pe Virginia de la Robi

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Bogdan încearcă să o "fure" pe Virginia de la Robi

Noul concurent din Casa Iubirii a venit decis să o cunoască mai bine pe Virginia. Bogdan are 22 de ani și este din Craiova, dar a trăit în ultimii 7 ani în Anglia, unde a făcut facultatea de management.

Știe ce vrea de la viață și vrea să își găsească fata de care să se îndrăgostească.

Robi stă fără prea multe griji: “Un om când îți fură femeia.. îți fură problemele!”, spune el în glumă.

Bogdan:  Din ce am văzut la TV până acum, nu am văzut o conexiune mare între ei, mai ales din partea lui Robi. Cred că te-ai potrivi mai mult cu altă fată, cu Julia.
Robi:  Pentru popor, trebuie să mă sacrific, o vreau sau nu pe Julia...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si