Protejat de avocata lui, designerul Dragos Craita n-a scos niciun cuvant la iesirea din sediul politiei. A zambit discret si a lasat-o pe avocata sa vorbeasca in numele sau.

Ramona Mihailescu, avocat: Am dat o declaratie de martor, urmeaza ca cercetarile sa continue. Strict pe relatia pe care a avut-o domnul Craita cu domnul Razvan Ciobanu, acestia sunt prieteni, se cunosteau de mult timp si atat.

Despre Dragos Craita apropiatii ar fi spus, neoficial. ca e un martor cheie in ancheta. Mai ales ca el i-ar fi procurat lui Razvan Ciobanu droguri, in mai multe randuri.Toate aceste zvonuri au fost insa infirmate inclusiv de Laura Vicol.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

LAURA VICOL, avocat: In niciun caz. Nu vorbim despre trafic, despre consum. Pe asa ceva probabil se fac dosare separate, deocamdata nu exista suspiciuni de acest gen pentru ca nu a iesit raportul toxicologic.

Reporter: Clientul dumneavoastra a fost la festival? A fost cu Razvan Ciobanu la malul marii?
Ramona Mihailescu, avocat: Nu, a fost in Bucuresti in permanenta si asta trebuie sa stiti, pentru ca este important.

Dragos Craita a fost in Bucuresti in permanenta, cu familia si acest lucru se poate dovedi foarte usor dar repet, calitatea dansului e aceea de martor.

Intre timp, cazul misterios al mortii lui Razvan Ciobanu e inca tinut sub tacere. Ciudat e si faptul ca, la doua luni de cand celebrul designer a provocat un accident fatal, probele toxicologice nu sunt inca gata.

Neoficial, surse din ancheta spuneau in urma cu doua luni ca testele rapide au scos la iveala 5 substante interzise, pe care creatorul de moda le-ar fi consumat inainte sa urce la volan.

De altfel, ultimele clipe cu el in viata, surprinse de o camera de supraveghere de pe litoral. arata ca Razvan Ciobanu era dezorientat, iar cei care l-au vazut in acea zi au declarat ca nu era coerent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si