În urma operației care a durat aproximativ 13 ore, medicii au fost nevoiți să îi amputeze piciorul lui Raul. 

Mai mult decât atât, sursele medicale spun că tânărul este conștient și cooperant și a fost informat cu privire la decesul soției sale. 

Noi imagini de la locul accidentului au fost făcute publice

Camerele video de supraveghere arată cum șoferul pierde controlul volanului imediat după un viraj, moment în care lovește în plin stația de autobuz în care se aflau cei doi tineri.

Citeste si: VIDEO| Accident Baia Mare: detalii și imagini cutremurătoare! Ce s-a ales de șoferul care a spulberat un cuplu în stația de autobuz

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

A trecut aproape o săptămână de la cumplitul accident, în urma căruia o tânără de 20 de ani și-a pierdut viața. În ziua în care Denisa a murit, judecătorii au decis că șoferul vinovat poate fi cercetat în stare de libertate, întrucât nu reprezintă un pericol public. 

Procurorii au contestat decizia judecătorilor. 

 

Citeste si: VIDEO| Accident cumplit în Botoșani. Trei tineri au intrat cu un bolid direct în copac, doi dintre ei au murit

Proteste în fața Palatului Justiției din Baia Mare

În momentul în care șoferul a fost pus în libertate, băimărenii s-au mobilizat încă din mediul online și au venit rând pe rând la Palatului de Justiție și au protestat în tăcere față de decizia luată de magistrați. Mai mult decât atât, oamenii spun că se pregătesc de un nou protest.

Citeste si: Tragedie la Botoșani! Doi tineri au murit, iar unul este grav rănit

În fața Palatului de Justiție au fost aprinse mai multe lumânări în memoria Denisei, tânăra care a murit pe patul de spital. A decedat luni noaptea, în jurul orei 00:30, atunci când a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit din răsputeri să o resusciteze timp de câteva zeci de minute. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si