Au curs râuri de bere, iar grătarele pline cu bunătăți au sfârâit încontinuu, la Sibiu. Mii de sibieni, dar și turiști, s-au distrat zilele acestea în stil bavarez la Oktoberfest, a transmis Silvia Ioniță.

Mii de oameni au petrecut pe ritmuri nemțești și s-au răsfățat cu fel de fel de bunătăți la fel ca la marile festivaluri din Germania. La mare cinste au fost berea, cârnăciorii picanți și ciolanul afumat.

Odată dat startul la distracție, petrecerea s-a dezlănțuit. Petrecăreții au cântat și au dansat până aproape de miezul nopții.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Patru copii răniți după ce vântul a luat pe sus un tobogan gonflabil din Piața Constituției

Am adus costumele special din Germania pentru această manifestare acum vreo 6-7 ani și de atunci participăm în fiecare an cu mare drag. Din păcate, trei ani a fost pauză din cauza pandemiei, dar acum iată-ne aici, la Oktoberfest, a mărturisit un participant.

Stand-urile doldora de bunătăți au atras ca un magnet pofticioșii. Organizatorii au pregătit sute de butoaie cu bere si peste 2000 de kilograme de specialități bavareze.

Prima ediție Oktoberfest Sibiu se va încheia în această seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si