Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Rauri de gunoaie dupa viitura. Ce amenzi poate da Garda de Mediu

Rauri intregi de gunoaie nocive curg pe apele noastre dupa ploile abundente din ultimele zile. Pentru ca albiile au iesit din matca, au cules de pe margine si toate deseurile aruncate la intamplare de oameni fara spirit civic. Echipe ale Garzii de Mediu vor merge in inspectie si promit sanctiuni aspre pentru cei care varsa in continuare gunoaie in apa.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Viiturile puternice din ultimele zile au adus in valuri gunoaie pe apele tarii. Daca pe Arges, milioane de peturi au plutit kilometri intregi, in Neamt, lacul Bicaz a fost din nou invelit in deseuri de plastic.

Reprezentantii Garzii de Mediu spun ca societatea care administreaza lacul are datoria sa curete gunoiul pana in luna iunie.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Probleme sunt si in apropiere de orasul Brasov. Paraul care traverseaza comuna Dumbravita a ramas plin de gunoaie dupa ce apele s-au umflat de la ploaie.

Comisarii Garzii de Mediu, dar si cei ai Serviciului de Gospodarire a Apelor au inceput controalele pe albiile raurilor.

Persoanele fizice care arunca gunoaie risca amenzi de pana la 25 de mii de lei. Pentru persoanele juridice, sanctiunile ajung la 35 de mii de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI