Și la Craiova s-au făcut rețineri. Cu toate că astfel de războaie sunt tot mai dese, Poliția Română a ieșit public să ne spună că astfel de focare.. sunt izolate.

Exact ca-n filmele de acțiune cu mafioți periculoși au descins trupele speciale în Murgeni, județul Vaslui. După percheziții fulger în casele a zeci de localnici, rând pe rând au ajuns încătușați la audieri, 26 de indivizi din două clanuri rivale...

Ei sunt cei care în urmă cu o săptămână și jumătate se luptau pe viață și pe moartă în plină stradă, cu bâte, cuțite, săbii și pistoale. Ca în vestul sălbatic. La porțile palatelor s-au aliniat sute de luptători din trupele speciale și jandarmi blindați și înarmați până în dinți. Din casele suspecților, anchetatorii au ieșit cu un arsenal de arme albe, dar și pistoale pe care indivizii nu se temeau să le folosească în conflictele dintre clanuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Război între clanuri la Craiova

Și la Craiova au fost reținuți 9 dintre atacatorii care ieri au devastat în trafic mașinile rivalilor... 4 sunt căutați încă.

Principalii autorii atacului sunt capii clanului, Alex Olaru (poreclit Nebunu) și Dănuț Bozgan (poreclit Glugă), primul dintre ei fiind acum reținut. Războiul dintre cei doi și familia Zăvoianu ar fi pornit încă din decembrie, de la o datorie de 3000 lei la jocurile de noroc.

Suma neplătită a ajuns la 45.000 de euro, iar ca să-și primească banii înapoi, indivizii au trecut la fapte cu violență.

Citeste si: VIDEO| Război cu săbii la supermarket

Nu e prima oară când se petrec astfel de scene violente se plâng oamenii. E o luptă pentru teritoriu pe care oamenii legii se pare că au scăpat-o cu totul de sub control.

Din păcate, asistăm tot mai des la astfel de scene... izolate. Iar faptul că indivizi care au tupeu să scoată pistoale și săbii ziua în amiaza mare, în mijlocul străzii, sunt eliberați, nu face altceva decât să dea și altora curaj.

Citeste si: Vela „tună” după ultimele violențe. 26 de persoane, duși la Poliție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si